Vörös áfonya

A vörös áfonya proantocianidin tartalma baktériumölő hatású, ezért akadályozza bizonyos baktériumok, így az E. coli megtelepedését.

Leírás

Vörös áfonya – Tőzegáfonya

A vörös áfonya egyrészt kiváló tápanyag- és ásványi anyag (Ca, Mg, K) valamint C-, B-, A-vitaminforrás, másrészt számos betegség megelőzésében, leküzdésében hasznos.
A flavonoid-tartalmának köszönhetően csökkenti a szívinfarktus kialakulásának veszélyét. A húgyúti fertőzések megelőzésére is használható, mivel megakadályozza az ún. Escherichia coli baktérium megtelepedését.

A vörös áfonya proantocianidin vegyületeket tartalmaz, amelyek baktériumölő hatásúak. Ezért akadályozza bizonyos baktériumok, így az E. coli, megtelepedését, megelőzve és gátolva a fájdalmas húgyúti betegségek kialakulását.
A baktériumölő hatás és a magas C-vitamin tartalom együttesen fejti ki hatását a fogíny megbetegedések ellen. Kutatások bizonyítják, hogy a vörös áfonya festékanyagai védik a szervezetet a káros oxidációs folyamatoktól: gátolhatják a sejtöregedést és segíthetnek a rák illetve szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.

Alkalmazási területei

Gyakori húgyúti fertőzésben szenvedőknek vagy arra különösen fogékonyaknak (cukorbetegeknek, rendszeresen úszóknak, vesebetegeknek, stb).

Vesehomok, vesekőképződésre hajlamosaknak.

Vizeletpangás esetén (prosztatamegnagyobbodás, hegesedés vagy daganat miatti vizeletelfolyási akadályok).

Érbetegségekre való hajlam esetében (magas vércukor, zsíranyagcsere zavarok, elhízás) vagy már kialakult érelmeszesedés súlyosbodásának csökkentésére.

Magas vérnyomás esetén.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455