LymphoCare Aromabalzsam 150 ml

A LymphoCare Aromabalzsam salaktalanító, keringésfokozó, lúgosító, kötőszövet erősítő és feszesítő illóolajokat tartalmaz, melyek elősegítik a nyirokműködést, megszüntetik a nyirokpangást.

Leírás

LymphoCare Aromabalzsam

Kiszerelés: 150 ml

A LymphoCare Aromabalzsam a nyirokműködést elősegítő, a nyirokpangás természetes visszaszorítását célzó gyógynövény-komplexet tartalmazza. A felvizesedett, ödémás, bedagadt duzzanatokat leapasztja, a nap végére vagy akár a napközben kialakult “nehézláb – fáradtláb” érzést megszüntetheti. Kötőszövet erősítő és feszesítő anyagai révén a balzsamot narancsbőr ellen is kipróbálhatjuk.

Miért pont illóolajokat tartalmaz a krém?

Ma a világon egyes becslések szerint a gyógyszerek 60%-át a többi gyógyszer szedéséből eredő mellékhatások csökkentésére szedik az emberek! Ezért nem nagyon szeretjük mi sem a mesterséges anyagokat. Ráadásul minek, ha van természetes megfelelője is?

Az illóolajok rendkívül erős hatású szerek, melyek emellett teljes mértékben természetes úton készülnek, természetes összetevőkből. Hatásukat kifejthetik a bőrbe beszívódva, belsőleg, vagy a levegőben, a puszta illatukon keresztül.

Összetétel

A LymphoCare Aromabalzsam eukaliptusz, ánizs, levendula, szegfűszeg, citrom és kakukkfű illóolajok megfelelő arányú és koncentrációjú elegye, tökmag- és lenmagolajba ágyazva.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455