Highland CalMag plus D-vitamin tabletta 100 db

A Highland CalMag plus D-vitamin tablettában lévő kalcium a csontok és a fogak építőanyaga, elősegíti a vas felszívódását és a véralvadást. A magnézium szükséges az izmok működéséhez, elernyedéséhez valamint az egészséges idegi és szívműködéshez. A D-vitamin a kalcium és a foszfor felszívódását segíti, meggyorsítja a csontképződés folyamatát.

Leírás

Highland CalMag plus D-vitamin tabletta

Kiszerelés: 100 db

A kalcium és D-vitamin szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához. Hozzájárul az optimális csonttömeg eléséséhez és fenntartásához.

A D-vitamin szükséges a kalcium felszívódásához és a csontba való beépüléséhez, részt vesz továbbá a normál sejtosztódásban.

Kalcium erősíti a csontozatot, fogazatot, javítja az idegrendszeri működést, segíti a vas feszívódását, mérsékli az álmatlanságot. Megelőzi a hát- és derékfájást. Menstruációs görcsöket csökkentheti, kamaszok növekedési fájdalmait enyhíti.

Magnézium ami az idegek, izmok, enzimek működéséhez szükséges. Anyagcserékben is jelentős szerepe van. Segíti a szívműködést, normalizálja a keringést, csökkenti a szívroham kialakulásának esélyét. Lassítja az öregedést, normalizálja a koleszterinszintet, megelőzheti az érelzáródást. Nő az immunrendszer hatékonysága, javítja a szellemi teljesítőképességet.

D-vitamin ami egy zsírban oldódó vitamin, segíti a kalcium és a foszfor feldolgozását. Fontos a gyermekek csontjainak ill. fogainak fejlődéséhez. Fogyasztása fontos különösképp télen, mikor a szervezet nem tud előállítani D-vitamint, mert kevés a napsütés.

GMP-minősítéssel rendelkező termék. Hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz. A Sol-U-Tab technológiának köszönhetően perceken belül feloldódik a maximális hasznosulás érdekében.

Adagolás

Naponta 3×1 tabletta.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / napi adag

D-vitamin (ergokalciferol) 100 IU
Kalcium (karbonát/citrát) 1200 mg
Magnézium (oxid, citrát) 500 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455