Golden Yacca 100% kapszula 70 g

A Golden Yacca 100% kapszula erőtelje­sen támogatja a méregtelenítést, a káros anya­gok kiválasztását. Segíti a szervezet védekező reakcióit a különböző allergénekkel, kórokozókkal és fertőzésekkel szem­ben, valamint kedvezően befolyásolja a sav-bázis egyensúlyt.

 

Leírás

Golden Yacca 100% kapszula

Kiszerelés: 70 g

A Golden Yacca 100% kizárólag a Yucca shidigera nevű pálmaliliom porát tartalmazza, amely a vadon termett növény kíméletesen szüretelt részeiből, az értékes beltartalmi anyagokat megőrző ősi eljárással készül.

A Yucca shidigera Észak-Amerika délnyugati részének sivatagos fennsíkjain nő. Eredeti élőhelyének szélsőséges körülményei között csak különleges ellenálló képességének köszönhetően képes megmaradni. Ennek érdekében számos olyan, élettani szempontból fontos anyagot raktároz el magában, mint a szaponinok, flavonoidokés a resveratrol. Az őshonos indiánok az általuk az „Élet Fája” néven tisztelt növényt évszázadok óta használják táplálkozásuk kiegészítésére.

Miért érdemes szedni a Golden Yacca termékeket?

A termékek rendszeres szedése a táplálékainkban lévő anyagok jobb hasznosulását segíti elő. Ma főleg méregtelenítő és adaptációt serkentő hatása miatt alkalmazható sikeresen. Ez a tény elsősorban a krónikus betegségben szenvedők számára fontos. Az egészséges embereknek az egészségük megőrzését segíti.

Adagolás

Naponta 1-2 kapszula gyümölcslével, teával vagy tetszés szerint vízzel lenyelve. Túladagolása veszélytelen, de napi 6 kapszulánál többet ne fogyasszunk!

Összetétel

A kapszulázott Golden Yacca por átlagosan 20% fehérjét, 1,4% zsiradékot, 13,9% szénhidrátot, 6,6% ásványi anyagot tartalmaz.

Energiatartalma 620 kJ (148,8 kcal) / 100 gramm.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455