Energy Renol 30 ml

Az Energy Renol alkalmazása az alábbi problémák esetén segíthet: urológiai panaszok, húgyúti gyulladások, vizelési- és prosztataproblémák, vesegyulladás, vesekő, húgykő, alsó végtag duzzanatai, arthritis.

Leírás

Energy Renol

Kiszerelés: 30 ml

Az Energy Renol komplex gyógynövény-koncentrátum 15-féle gyógynövényből. Az Energy Renol cseppeket a fitoterápia, a pszichotronika, a kristályterápia, valamint a biorezonancia legújabb ismeretei alapján fejlesztették ki. Nem tartalmaz tartósítószert vagy alkoholt, sem cukrot, ezért cukorbetegek is használhatják.

Az Energy Renol hasznos lehet a vese elégtelen működéséből adódó magas és alacsony vérnyomás kezelésére, magas vércukorszint, szem környéki problémák, ekcéma, kiütések, akne esetén is. Nehézfém mérgezésben segíti a szervezet méregtelenítését.

Jótékony hatású lehet továbbá reuma, köszvény, ízületi gyulladás (arthritis) és más ízületi problémák, gerincfájdalom, a gerinc oldalirányú ferdülése (scoliosis), Bechterew-kór, férfi terméketlenségi problémák eseteiben, korai őszülés ellen. Támogatja a vese, a nyirokrendszer és az immunrendszer működését.

Az Energy Renol elsősorban a vese, a húgyhólyag, a lép energetikai pályáját, valamint a hármas melegítő ín-izomzat pályát és a szívburok oldalágát befolyásolja. Ezáltal jótékony hatást fejt ki azokra a problémákra is, amelyek ezen pályákon található szervek elégtelen működéséből erednek.
A vese és a húgyhólyag pályájának elégtelen működéséből eredő tipikus szindrómák: torokgyulladás, magas láz, nyugtalanság, szívfájdalom, hideg lábak, orrváladék folyása, orrvérzés, könnyezés, gerincfájdalom, bordafájdalom.

Adagolás

Naponta 1-3×1-9 cseppet csepegtessünk egy evőkanál vízbe, fél órával étkezés előtt vagy után. Megelőzésre naponta 1-3 csepp ajánlott.
Folyamatosan csak 3 hétig alkalmazza a készítményt, majd 3 hét használat után tartson 1 hetes szünetet. Szükség esetén ismételje meg a 3 hetes kúrát. Alkalmazása előnyösen kiegészíthető az Artrin krémmel.

Összetétel

Tövises iglice
Seprővirág
Tárkonyüröm
Fekete bodza
Nagy bojtorján
Sarkantyúka
Fekete ribizli
Nehézszagú gólyaorr
Subás farkasfog
Madárkeserűfű
Közönséges aranyvessző
Betyárkóró
Bajnóca
Orvosi vasfű
Kisvirágú füzike

Illóolajok: ánizs, kardamom, citrom, eukaliptusz, grépfrút, kámfor, gyömbér, vasfű, guajakfa, boróka, mandarin
Információk ásványokból: jáspisból, moldavitból, fluoritból, ezüstből

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455