Energy Organic Chlorella tabletta 200 db

Az Energy Organic Chlorella tabletta kiemelt hatásterületei: belek, méregtelenítés, tisztítás, lúgosítás, öregedés, energia-háztartás.

Leírás

Energy Organic Chlorella tabletta

Kiszerelés: 200 db

A legjobb minőségű Chlorella algát a csendes-óceáni Tajvan szigete kínálja. Forrásvíz által táplált, egyedülálló élőhelye adja a Chlorella mérhetetlen tisztaságát és hatékonyságát. Számos szerves kötésű vitamin, ásványi anyag, nyomelem, aminosav, klorofill, rostanyag gazdag forrása és CGF növekedési faktorban rendkívül gazdag.

A Chlorella alga támogatja a szervezet kíméletes méregtelenítését, belső megtisztulását, csökkenti a szervezet elsavasodását. Ösztönzi az immunrendszer működését, antioxidánsként védi a sejteket. Gátolja a vírusok, a baktériumok és a gombák szaporodását. Elősegíti többféle bőrbetegség (allergiás kiütések, ekcéma, bőrgyulladás, akne), nehezen gyógyuló sebek és égési sérülések kezelését. Belső dezodorként tompítja ill. megszünteti a kellemetlen testszagokat.
A Chlorella alga igen hasznos fogyni vágyóknak. Elősegíti az emésztést, jótékony hatású bélgyulladásban és gyomorfekélyben. Csökkenti a rák és más civilizációs betegségek kialakulásának veszélyét.
Javítja a vérképet, támogatja a vérsejtképződést. Csökkenti a koleszterinszintet, hozzájárul a vércukorszint stabilizálásához.

A Chlorella pyrenoidosa tisztítja az emésztőrendszert, elsősorban a vastagbelet, támogatja a hasznos bélmikroflóra kialakulását. Pozitívan befolyásolja a vérképzést, és támogatja a fehérvérsejtek tevékenységét. Rendkívüli hatással van a szövetek regenerálódására, valamint a sejtosztódásra és növekedésre. Csökkenti a belső környezet pH-ját, a máj- és a vér koleszterinszintjét is. Tisztítja a vért, éppen ezért kiválóan védi a májat és a vesét.

A Chlorella legnagyobb értéke egy rendkívül érdekes összetevő a Chlorella Growth Factort (CGF) vagy magyarul a Chlorella Növekedési Faktor. A CGF egy nukleotid-peptid-komplex, ami a Chlorella forró vizes kivonatából származik. Javarészt nukleinsav-származékokból áll. A kutatók felfedezték, hogy a CGF az élénk fotoszintézis alatt termelődik. Ez az az anyag, ami képessé teszi a Chlorellát arra, hogy annyira gyors legyen a növekedésben. Mindegyik sejt 20 óránként megsokszorozódik négy új sejtté, és a CGF az, ami a reprodukciónak ezt a sebes arányát létrehozza.

Adagolás

Megelőzésre felnőtteknek naponta 2-6 tabletta. Regenerációs adag naponta 8-16 tabletta.
3 év alatti gyermekek esetében fél adagot kell használni.
A tabletta kevés vízzel lenyelhető vagy szét is lehet rágni. Porítva össze lehet keverni pl. szendvicskrémmel, de beletehetjük akár egy tányér levesbe is.
A készítményt folyamatosan, hosszabb ideig érdemes szedni. A regeneráló kúra időtartama legalább 3 hónap.
A termék használata klorofillra túlérzékeny személyek esetében nem ajánlott!

Jódra érzékeny, illetve pajzsmirigygyulladásban (thyreoiditis) vagy pajzsmirigy-túlműködésben (hyperthyreosis) szenvedő személyek a Chlorella alga szedését beszéljék meg a kezelőorvosukkal!

Összetétel

Chlorella pyrenoidosa (préselt édesvízi alga) 455 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455