Bronchovit kapszula 30 db

Felső légúti megbetegedések esetén – különösen az őszi és tavaszi influenzás időszak idején – a tünetek (köhögés, nátha) enyhítésére, a fertőzések kialakulásának megelőzésére, a gyulladásos folyamatok gyógyulásának elősegítésére.

Leírás

Bronchovit kapszula

Kiszerelés: 30 db

A Keve Bronchovit kapszula hatékonyan alkalmazható szennyezett levegőjű helyen dolgozóknál és erős dohányosoknál a felső légutak nyálkahártyáin letapadt váladék kiürítésének elősegítésére, a krónikus köhögés csökkentésére.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati és szakirodalmi adatok igazolják. A készítményben található illóolajok hatóanyagai a felső légutak nyálkahártyáin választódnak ki. Elősegítik a letapadt váladék elfolyósítását, így megkönnyítik annak kiürülését. Az összetevők antibakteriális hatással is rendelkeznek, így csökkentik a felső légutak, orrmelléküregek fertőzéses megbetegedésének esélyét.

Adagolás

Naponta felnőtteknek 2×1 kapszula, gyermekeknek (6 éves kortól) napi 1 kapszula.

Ha a betegség tünetei 4-5 napi kezelés után továbbra is fennállnak, esetleg súlyosbodnak, hagyja abba a kapszula szedését.

Összetétel

Kakukkfű olaj 20 mg

Erdeifenyő olaj 20 mg

Eukaliptuszolaj 20 mg

Figyelem!

A kapszula nem alkalmazható hörgi asztma és szamárköhögés esetén. A készítmény szedése nem javasolt bármely alkotórészével szembeni túlérzékenység, a gyomor – béltraktus gyulladása, májkárosodás, epekövesség és vesepanaszok esetén.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455