Zöld kávé termékek

Amit tudni kell a zöld kávéról – dióhéjban

 

Tényleg a zöld kávé a leghatékonyabb zsírégető, ha súlytöbblettel küzdünk?

 

A zöld kávé termékek a zöld kávé le nem őrölt kávébab kivonatát tartalmazzák, melynek a legfőbb hatóanyaga a – pörkölés során egyébként lebomló – klorogénsav.

A zöld kávé kivonatokban a klorogénsav hatásának tulajdonítjuk a zsírvesztésre gyakorolt pozitív hatásokat, miszerint a klorogénsav képes támogatni azokat a folyamatokat az emberi szervezetben, amelyek az elfogyasztott szénhidrátok testzsírrá alakításának, felszívódásának gátlásáért felelősek.

A klorogénsav gátolja a glükóz felszívódását a vékonybélben, valamint a glükóz felszabadulását a májból a keringési rendszerbe. Ezzel a hatással kevesebb glükóz kerül a véráramba és így a szervezet a zsírsejteket kezdi el lebontani, hogy energiához jusson, vagyis a testzsír mennyisége el kezd csökkenni. Ezért hívják zsírégető zöld kávénak a zöld kávét, és ezért szeretik a fogyókúrázók.

 

A zöld kávé termékek koffeintartalmuknál fogva fokozzák a mentális és pszichikai funkciók működését, a kávéhoz hasonlóan frissítő, élénkítő, energetizáló hatásuk van.

 

A zöld kávé, mint hatékony antioxidáns csökkentheti a sejtkárosító szabad gyökök hatását a szervezetben.

Összesen 11 találat

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455