Körömgomba - Bőrgomba

Természetes házi gyógymódok körömgomba – bőrgomba ellen

 

A láb- és körömgomba (onychomycosis) komoly veszélyt jelent az egészségünkre, egy előrehaladott betegség esetén. A hosszadalmas onychomycosis kiválthat allergiás reakciót, legyengítheti az immunrendszert, serkentheti a krónikus betegségek kialakulását. A körömgombásodás esetén a köröm eleinte sárgásan elszíneződik, majd megvastagodik, és hosszanti irányban felreped. A lábgombásodás szövődményei igen súlyosak lehetek, nyirokérgyulladás vagy akár orbánc is kialakulhat.

 

A körömgomba, lábgomba, gombás bőr kezelése házilag nem olyan nagy ördöngösség, egy kis útmutató az alábbiakban.

 

A körömgombánál a fémreszelők fertőtlenítése az elsődleges (Baridez fertőtlenítő koncentrátum), hogy ne fertőződjön vissza a köröm. (Aki eldobható papírreszelőt használ, ott nincs ilyen gond.) Majd a köröm felületi reszelése után a kívánt hatóanyagot felvisszük, ez lehet egy minőségi teaolaj pl. a Dr. Müller 100%-os eredeti ausztrál teafa olaj, grapefruit olaj, neem olaj vagy a jól bevált Kék-Lukács Gomba-Stop krém, amely kiválóan alkalmas a gombás bőrbetegségek, gombás fertőzések kezelésére, valamint a lábszag azonnali megszüntetésére is.

 

A dr. Clark-féle parazitaellenes program egyik fő alkotóeleme a Feketedió tinktúra, mely kivonat kihajtja a bélférgeket és más parazitákat, de hatékony székrekedés és gombafertőzések ellen is. Külsőleg alkalmazva kiváló bőrgomba, ekcéma, herpesz, szemölcsök és bőrparaziták ellen. A benne szerves kötésben található jód antiszeptikus hatású. (Forrás: http://vitamind.hu/megkozelitesek/parazitaelmelet/)

Összesen 7 találat

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455