Ayurvédikus termékcsalád

Az ayurvédikus termékcsalád készítményei minden más kezeléssel együtt, káros mellék- és kölcsönhatás nélkül alkalmazhatók. A betegségmegelőzésben, a krónikus betegségek gyógyításában és az utókezelésében szerepük egyedülálló. Erősítik a szervezet ellenállóképességét, immunitását, lassítják az öregedés folyamatát és a szervezetet csúcsformában tartják. A termékek rendszeres, kúraszerű szedése ajánlott legalább néhány hónapig.

 

Az Ayurvéda a védikus civilizációnak egy a mai napig élő és működő hagyatéka. Az Ayurvéda az „Élet Tudománya”, ahol az ayur az életet, a véda pedig a teljes, tökéletes tudást jelenti.

 

Az Ayurvéda, India 5000 éves gyógyászati rendszere, évezredekig az indiai szubkontinens népeinek egyetlen gyógyászati rendszere volt, de még manapság is – amikor a nyugati, allopatikus gyógyászati rendszer is jelen van Indiában – az indiai lakosság közel 80 százalékát elsősorban ayurvédikus módszerekkel kezelik.

 

Az Ayurvéda ma egyike a világ három legnagyobb gyógyászati rendszerének (a kínai és a nyugati, allopatikus orvoslás mellett).

Mindent összevetve az Ayurvéda ősi eredete ellenére sokkal átfogóbb, mint a mai nyugati orvoslás.

 

Az Ayurvéda holisztikus szemléletével gyógyító szakember nem csupán a betegségmegelőzésben, vagy a krónikus betegségek kezelésében segíthet, hanem harmóniába hozhatja a teljes emberi életet: testi és lelki problémákra egyaránt megoldást nyújthat.

1–21 / 24 találat

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455