Algakészítmények

Chlorella alga, Spirulina kék-zöld alga (AFA), Barna alga, Vörös alga (Lithonamnium calcareum)…

 

Az algák természetes egyensúlyban tartalmazzák az értékes, könnyen felszívódó ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat és vitaminokat. Természetes magas jódtartalmuk sokat segíthet pajzsmirigy-alulműködésnél. Jótékony hatnak a gyomorfekélyre, ekcémára, asztmára, fertőzésekre és csökkentik a magas vérnyomást.

 

Az algák hatékonyabbá teszik az immunrendszer működését. Csillapítják az allergiás tüneteket (allergiás bőrkiütéseknél is), használatuk autoimmun betegségek kiegészítő kezelésében különösen előnyös.

 

Javítják a vérképet, támogatják a vörös- és fehérvérsejt-termelést, a szövetek oxigénellátását, kiválóan alkalmazható vashiányos vérszegénység esetén.

 

Daganatok megelőzésében és kiegészítő terápiájában ugyancsak szerepük lehet. Csökkentik a koleszterinszintet és a vérzsírszintet, gátolják a vérrögök képződését, hozzájárulnak a trombózis, az infarktus és a szélütés (stroke) megelőzéséhez. Javítják a keringést.

 

Az algakészítmények különösen hasznosak kimerültség és csökkent szellemi teljesítőképesség esetén is.

 

Magas szerves kalcium és nyomelem tartalmuk miatt csontritkulás (osteoporosis), csont- és ízületi gyulladás (osteoarthritis) esetén is hatékonyan alkalmazhatók. Beilleszthetők a lúgosító, méregtelenítő, de még a fogyókúrás étrendbe is.

 

Nehézfém megkötésnél és kivezetésnél jó választás a Chlorella alga a koriander mellett. Elősegíti a méreganyagok kiürülését. A Chlorella gazdag kalciumban és ásványi anyagokban, melyek kivezetik a koriander által “fellazított” nehézfémeket.

Összesen 9 találat

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455