Barátnőm azt mondta, hogy elkapta tőlem a szénanáthát…

Könyörgöm ÁRTATLAN VAGYOK! Legalábbis ebben a vádpontban biztosan! A szénanátha ugyanis nem fertőző betegség, bármennyire is annak látszik. Sőt aki szénanáthás elmondhatja magáról, hogy működik az immunrendszere…, esetenként talán túl jól is, merthogy a szénanátha jellegzetesen allergiás, immunrendszert tornáztató „megbetegedés”. Idézőjelbe került a megbetegedés szó, mert inkább egy túlérzékenységi reakcióról beszélhetünk. A szervezet egy egyébként nem megbetegítő anyagot számára veszélyesnek ítél és mozgósít ellene. A szénanáthás allergiás reakció fő problémáját pont ez okozza. Ilyenkor ugyanis a kezelésnél:

– vagy belenyúlunk az immunrendszerbe, ezen anyag vonatkoztában csökkentjük az immunválaszt, ami nem veszélytelen mutatvány és képesek sem igen vagyunk rá,

– vagy elkerüljük a parlagfüvet, annak pollenjét.

Én az utóbbit javaslom, TENGERRE MAGYAR! Főleg augusztusban és szeptemberben, a parlagfű virágzásának időszakában, mert a tengerről fújó levegő pollenmentes. És ha lehet mindezt egészségügyi támogatással, mert:

1. A szénanátha betegség, következésképpen gyógyítani kell. Gyógyszere nincs, tüneteket tudunk enyhíteni, például Dabur Ashwagandha kapszula, Energy Peralgin kapszula, Allix-Forte kapszula segítségével.

2. Az egészségügyi biztosítást fizetjük, így támogatásra jogosultak vagyunk… (no jó, esetleg a támogatás lehetne mondjuk 90 vagy 70%-os…;))

Akinek sikerült felíratni a javasolt gyógymódot, azonnal jelentkezzen!!!

Akinek viszont nem, annak segíthetnek a következő sorok:

1. Papírzsebkendő mellé Allix-Forte kapszulát és „kidugul”…

Így augusztus, szeptember táján sokan vagyunk akiknek folyik az orra, szipákolunk, szipogunk, próbáljuk nyugtatni különutas orrnyálkahártyánkat. Mi vagyunk a parlagfű allergiásak, másnéven a szénanáthásak. Nekünk való az Allix-Forte készítmény, mert szezonális allergiánk jól reagál a készítmény felső légúti egészséges működésére.

Máris jobban vagyok, az orromon is kapok levegőt, hurrá!

2. A „nagypályás” allergiás tünetkezelő: Energy Peralgin

Ha szervezete úgy gondolta, hogy holmi csip-csup orrfolyás mellett szem-, orr- és torokviszketéssel lepi meg Önt, netán köhögési rohamokkal, esetleg némi csalánkiütéssel körítve, rögtön az Energy Peralgin után kiáltson.

A készítmény mindent tud, még keresztallergiára is hatásos, mert aki szénanáthás és nem szed Energy Peralgint ne egyen görögdinnyét se…

3. A védák üzenete: DABUR ASHWAGANDHA, már a neve is izgalmas…

Igen, főleg a stresszes allergiások készítménye. Mert mit nem írnak le a termékismertetők?

Többek között azt sem, hogy az „indiai ginzeng” a Dabur Ashvagandha, mint kiváló stresszoldó, az allergiás reakciókra is jól hat. A stressz és az allergia, mint civilizációs ártalmak kéz a kézben járnak sok esetben. A készítmény a sok más pozitív hatással egyetemben, a merészen egyedi allergiás gondolkodók gyógyító szere lehet…

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455