Megfázás ellen, természetesen!

Január vége van, és bár azt hittük idén már nem is lesz, végül csak megérkezett az igazi tél. Mit tehetünk azért, hogy tudjuk élvezni a szép havas tájakat, a meghitt fehérséget, és ne csak a tél árnyoldalát lássuk? Hogyan kerülhető el a makacs megfázás?

flu
Tömérdek reklámmal találkozunk lépten-nyomon, amik összetett hatóanyagtartalmú készítmények használatával a tünetek enyhülését ígérik. Kevés információt kapunk azonban arról, hogy a rövid ideig tartó megkönnyebbülésért nagy árat fizethetünk. Ezek többsége ugyanis nagy mennyiségben tartalmazhat paracetamolt és ibuprofent, amelyeket egyébként is gyakran szedünk fájdalomcsillapítóként betegség esetén, és így könnyen megduplázhatjuk a bevitelüket. Ha pedig erre alkoholt is fogyasztunk, nem csak feleslegesen megterheljük, hanem súlyosan károsítjuk is májunkat. Fontos tehát, hogy mindig figyelmesen olvassuk el az összetevők listáját! Ha pedig szeretnénk megkímélni szervezetünket az ilyesfajta behatásoktól, forduljunk a természetes megoldások, és a megelőzés felé!

Különböző népek, különböző szokásokkal és természetes praktikákkal próbálják kicselezni a náthát. Tudtad például, hogy a lengyelek meleg sört isznak, a csehek pedig a csípős fokhagymalevesre esküsznek?
Szerencsére akkor is van megoldás, ha számodra ezek a módszerek bizarrnak tűnnek, mégis szeretnél természetes módon védekezni a megfázás ellen!

honeyTalán a nagymamád téged is gyakran kínált mézzel, mikor beteg voltál… és ugye milyen sokat segített? A Manuka méz például egy különleges mézfajta, és azonkívül, hogy nagyon finom, olyan összetevőt tartalmaz, ami még az antibiotikumokkal szemben ellenálló baktériumok ellen is hatékony!

Gyerekek számára ajánlott természetes megoldás, a Grape Vital kapszula is, mely a grapefruit mag áldásos hatásait kínálja, gyerekbarát formában (annak jellegzetes ízvilága nélkül:)

A megfázás gyakran járhat együtt más jellegű kísérőtünetekkel, szövődményekkel, mint például a húgyúti fertőzések, vagy a gyomorpanaszok. Ha esetleg te is hajlamos lennél ezekre, akkor számodra különösen ajánlott, az Energy Grepofit kapszula!

Számos más készítmény is rendelkezésedre áll, ha ezek között nem találtad meg, a pont nekedvalót! Akár e-mailen, akár személyesen kérnél tanácsot, bármikor állunk rendelkezésedre!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455