Kurkuma: a szent Védák üzenete…

Indiában ősidők óta használt szer, leginkább ízületi panaszok, gyulladások, végtagfájdalmak és reumatikus panaszok kezelésére javasolt „sárga por”.

Európába mint értékes fűszer érkezett és már a görög gyógyító kultúra, Dioszkoridész is említi.

 

Klinikai kísérletekben a kurkuma gyulladásgátló hatását összehasonlították a fenilbutazon hatóanyaggal és azt találták, hogy a kurkuma a reumás jellegű ízületi gyulladással bajlódó embereknél ugyan olyan jótékony hatású mint a gyógyszer, annak MELLÉKHATÁSAI NÉLKÜL…

Erős májvédő hatású, jobb eredményeket produkált, mint a zöldtea kivonatok a májsejtek regenerálásában.

 

Ígéretes, napjainkban is vizsgált erős antioxidáns hatása még akár meglepetéseket is okozhat, kimutatták, hogy serkenti a szervezet immunvédelmét, aktiválja a fehérvérsejt jellegű természetes ölősejteket, amelyek elpusztítják a veszélyeztető kórokozókat és rákos sejteket.

A kurkuma rendszeres alkalmazása segít megelőzni a diabetes kialakulását a magas kockázatú embereknél.

 

Kitűnően tisztítja a pórusokat, szabályozza a faggyúmirigyek működését, fokozza a vérkeringést, támogatja a kollagén termelődését kívülről és belülről egyaránt.

Ez a hatás látszik az indiai hölgyek gyönyörű arcbőrén…

 

A Garuda Ayurveda Kurkuma vegetáriánus kapszula 60 db magas kurkumin tartalmával (190 mg / kapszula) az egyik legkedveltebb szer a kurkuma készítmények között.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455