Hogy ne legyen hapcika, akkor Echinacea

Megfázás, torokfájás, meghűlés… van otthon ECHINACEA?

Ha szeretnél egész télen acélos immunrendszert, nem akarsz lemondani a kirándulásokról, szereted a téli sportokat, de az influenzát, megfázást, torokfájást, köhögést és a hetekig tartó ágybanlétet már nem, akkor mi a teendő?

Pontosan ezért szedjük az echinaceát, jobban mondva fújjuk, csepegtetjük, … mivel már nem csak kapszulában kapható, hanem spray, csepp és szirup formájában is. Kedvencünk a fokhagymás echinacea spray, ami egyáltalában nem rossz ízű, sőt mi több, citromos ízt érzünk a szánkban, jobban mondva a torkunkban, mert ha fáj a a torkunk legjobb, ha oda fújjuk.

Az echinacea, más néven a bíborszínű kasvirág antibiotikus hatással rendelkezik a bakteriális fertőzésekért leggyakrabban felelős Streptococcus és Staphylococcus aureus baktériumokkal szemben.

Gyulladáscsökkentő és tumorellenes hatású is. Aktív hatóanyagai erősítik az immunrendszert, ellenálló-képességünket növelik, csökkentik a fájdalmat, gátolják a paraziták és vírusok szaporodását… Gyermekeknek már 6 éves kortól adható. Dióhéjban csak ennyit.

Ha még egy kis minőségi C-vitaminnal és D-vitaminnal, vagy akár gyömbérrel megturbózzuk, a hatás nem marad el, sokkal könnyebb lesz az előttünk lévő pár hideg hónapot átvészelni és remélhetőleg az Ünnepek alatt sem leszünk betegek.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455