Körömgomba??….. Segítség!!!

Unokahúgom körömgombát szedett össze és megkeresett, „ te, mint gyógyszerész, adj nekem valamit, ami 100 %-osan és azonnal hat …”

Próbálkoztam ezzel, azzal, de eredménytelenül. Amikor a körömgomba el kezdett terjedni, kitört a pánik, a hisztériás reakciók lekezelése után egy picit beszélgettünk…

Nézd, a körömgomba élőlény, táplálkozik és szaporodik, ha megfelelő a környezet számára. Akkor nézzük,

– ne adj enni neki… Kezeld az ép körmöket, vágd, reszeld le a felesleget, mert a köröm szarujával táplálkozik. Vágd és reszeld le az elhalt részeket, hogy ne tudjon alájuk bújni,

– gátold a szaporodását, minél kevesebb bepálló nedvességet engedélyezz, napoztasd vagy infralámpával kezeld, lényegében enyhén fertőtlenítsd,

– teremts rossz környezetet számára, használj olyan anyagot, amely legyen természetes a mellékhatások miatt, de mérgezze a gombasejteket.

Erre a célra két kiváló termék közül is választhatunk.

1.  Az egyik az az Ausztrál teafaolaj, amely még az óhatatlanul megjelenő másodlagos bakteriális fertőzéseket is elpusztítja.

2. A másik a Kék-Lukács Gomba-Stop krém, amely nem csak a gombás gombás fertőzések kezelésére, de a lábszag azonnali megszüntetésére is alkalmas.

 

Share Button

Hormonproblémák – hölgyeknél, férfiaknál?

 Indol-3-karbinol, a segítő kéz…

                                         – HPV
                                         – emlőrák, emlőciszta
                                         – mióma
                                         – petefészek ciszta
                                         – női-férfi hormonális rendellenességek
                                         – termékenyülési problémák /fogamzás esélyének növelése/
                                         – gége nyálkahártya, vastagbél és gyomor daganatok, polipok megléte és veszélye esetén.

Az Indol-3-karbinol a természetben a keresztesvirágzatú növényekben fordul elő, mint a káposzta, brokkoli, karalábé, kelkáposzta, karfiol.

Share Button

Spirulina, az Omega-3 zsírsav bajnok…

Igen, a spirulinában a tengeri halakban meglévő Omega-3 zsírsav mennyiség többszöröse található, így kiválóan csökkenti a vérzsír- és koleszterinszintet, az LDL – HDL egyensúlyt érvédő irányba tolja el.

Fáradt? Fásult?

A spirulina igen jó közérzet javító, csökkenti a fáradtságérzetet, javítja a koncentrációt, az észlelést. Könnyen teheti, mert szinte teljes értékű ásványi anyag és vitaminforrás, jelentős vastartalma folytán javítja a vérkeringést, támogatja a vörösvérsejt termelést, erősíti a szövetek oxigén ellátását, remekül alkalmazható vashiányos vérszegénység kezelésében.

Fogyni szeretne?

A spirulina ösztönzi a pajzsmirigy működést, magasabb fokozatba kapcsolja a szervezet energiafelhasználó funkcióját. Támogatja a bélmozgást, előnyös a székrekedésben. Napjaink egyik fontos felfedezése, hogy a populációk jelentős százalékában a pajzsmirigy alulműködik, ráadásul rejtve, így a mozgáshiányos, fáradt, depresszív életmód mellett érthető az elhízás.

A spirulina közérzet és pajzsmirigy működésjavító képessége új szövetségesként jelentkezik e civilizációs problémában.

Infarktus? Szélütés? Trombózis?

A spirulinával kerülje el a vérrögök, trombusok képződését.

A SPIRULINA ALGA különleges tulajdonságai

– Antibakteriális és antivirális hatás, a külső /akne, herpesz/ és belső /influenza/ szervezeti környezetben.

– Csontvelő regeneráló hatás /fikocianin/, különösen kemoterápia után javasolt.

– Ideg és agykárosodás esetén fontos kiegészítő szer lehet.

Gyógynövény szaküzletünkben széles spirulina kínálattal találkozhat, melyek között sokféle márka képviselteti magát.

A nagy kedvenc: Energy Hawaii Spirulina

 

Share Button

Amerika üzenete: SZÉNANÁTHA

Nem politikai bűnbakkeresésről lenne szó kedves Olvasó, Amerika, mint kontinens tényleg benne van a „buliban”.

A szénanátha allergiás megbetegedés, az okozója a parlagfű és nem a vadkender, amint az néhányszor helytelen információként felmerül. A parlagfű és népes családja Amerikában őshonos, jól ismert, Kanadában például egyes helyeken gyógynövényként is használják.

Hogyan került akkor hozzánk?

Történt, hogy Európa nyughatatlan politikusai kiprovokálták az I. világháborút, melynek következtében fél Európát sikerült romba dönteni, szegénységbe és éhezésbe kényszeríteni. A helyzeten segítendő, Amerika nagy mennyiségű gabonát kezdett szállítani, mely rakományok fertőzöttek voltak a parlagfű pollenjeivel. Szóval az étkezési gabonával a 20-as években Európába nagy mennyiségű amerikai parlagfű pollen került, amely szépen megkezdte új hazájában a vándorútját és a letelepedést. Mint Európában új és igen életrevaló faj, nem rendelkezik természetes versenytárssal, így szaporodása, térhódítása a klimatikailag megfelelő területeken robbanásszerű. Az európai ember szervezetében az allergiás veszélyt a parlagfű által képviselt nagy mennyiségű pollenkibocsátás jelenti.

Mára Európa parlagfűvel legszennyezettebb területei:

– Kárpát medence,

– Észak-Olaszország,

– Rhone völgye.

A látogatóba érkezett parlagfű fajok közül az ürömlevelű, vagy kislevelű parlagfű, – Ambrosia artemisiifolia – kiválóan aklimatizálódott a Kárpát medencében, így augusztusban és szeptemberben sokan megkönnyezzük Amerikát…

Ön is közénk tartozik?

Ha igen, akkor jöhet a Flavogard!

Mert javított a közérzetemen, megszüntette a krónikus fáradtságomat, növelte a stressztűrő képességemet és most hatásos a parlagfű allergiámban is.

Hogyan?

Rendezte a vörösvérsejtjeimet, nem tapadnak össze, egészségesek, így több oxigént és tápanyagot és betegség elleni védőanyagokat képesek szállítani. A Flavogard stabilizálta az érfalakat, már nem „átjáróház” az érrendszer, hanem visszatért a funkcionalitása. Nem vagyok stresszes és következésképpen allergiás sem, mert a baj, a stressz nem jár egyedül hanem pl. allergiával, lévén mindkét megbetegedés erősen civilizációs indíttatású.

Share Button

Az egyszeri férfi esete a Goji bogyóval…

Az egyszeri férfi Goji bogyót vitt szíve hölgyének, merthogy különlegességgel akart kedveskedni…

Nagy pofon lett belőle, mert a hölgy olvasta a HERBATOP tájékoztatóját:
Goji bogyó = afrodiziákum, teljesítményfokozó, természetes roboráló…
Share Button

Ha csökkent a libidó… akkor Maca Vibe!

Az, hogy a MACA VIBE növeli a férfiúi tehetséget, még hagyján,

DE

mint vágyfokozó hat a hölgyekre is, segít a menopauza időszakában, már meddőségben is bizonyított.

Legyen jó kondícióban, betegségből gyorsan erősödjön, fokozott szellemi és fizikai igénybevételnél gondoljon a MACA VIBE-re.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455