Zöldvér Spir-Chor alga tabletta 60+18 db

A Zöldvér Spir-Chor alga tabletta hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, a szervezet méregtelenítéséhez, lúgosításához.

Leírás

Zöldvér Spir-Chor alga tabletta

Kiszerelés: 60+18 db

A Zöldvér Spir-Chor alga tabletta hatóanyagai hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez, a szervezet méregtelenítéséhez, lúgosításához, salaktalanításához, a sav-bázis egyensúlyának fenntartásához, a bélflóra egészségéhez.

Spirulina

A legutóbbi évtized nagy felfedezésének tartják ezt az algát. A spirulina alga sejtfala emészthető anyagokból épül fel, ezért nem terheli meg a szervezetet és nyugodtan fogyasztható. Az emészthetőségét elősegíti még, hogy nagy mennyiségben tartalmaz növényi eredetű fehérjéket. Nagymértékben tartalmaz vitaminokat, esszenciális zsírsavakat, antioxidáns béta-karotint, ásványi anyagokat és nyomelemeket. A spirulina fontos béta-karotin forrás, mert tízszer magasabb tartalommal rendelkezik, mint a sárgarépa. Jelentős az E- és a B12-vitamin és vastartalma. Különösen jó jód- és a káliumforrás. Serkenti a sejtépítést, javítja a bőr és a kötőszövet rugalmasságát, véd a csontritkulás ellen, elősegíti a szervezet salaktalanítását és mérsékli az allergiás tüneteket.

Chlorella

A chlorella egy smaragdzöld színű algafajta. 
Az algák egyszerű felépítésű, elsősorban vízben élő növények. Könnyen emészthető, tökéletes összetételű tápanyagok. Nagyon sok vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaznak. Különösen a jód- és káliumtartalmuk magas.

A chlorellában nagy mennyiségben található klorofill, mely dezodoráló, regeneráló és baktériumellenes szer. Elsősorban Japánban és Thaiföldön alkalmazzák előszeretettel. Napjainkban a felhasználása jelentősen megnövekedett hazánkban is, mert a szennyezett és stresszes életvitel hatására az emberi szervezet több betegségnek van kitéve. A Chlorella a vitaminok tárháza. Legmagasabb arányban a B-vitaminok vannak jelen, de előfordul még C-, valamint E vitamin is. Ezek az anyagok stimulálják a vörös vérsejtek termelődését, mely javítja a szövetek oxigénellátottságát, valamint az anyagcsere folyamatokat. Nagyobb koncentrációban tartalmaz biológiailag kötött ásványi anyagokat, mint például foszfor, kálium, magnézium és kalcium. Magas rosttartalma magához vonzza a belekben található nehézfémeket, így méregteleníti a szervezetet. 
A fentebb említett vitaminok mellett tartalmaz még A-vitamint és linolénsavat. 
Mivel teljes értékű fehérjéket tartalmaz, így a vegetáriánusok az aminosavak pótlására könnyen beilleszthetik étrendjükbe.

Adagolás

Naponta 4-5 tabletta, bő folyadékbevitellel.

Összetétel

Spirulina alga (69%)

Chlorella alga (30%)

Csicsóka

100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, kötő- és adalékanyagoktól, színezékektől, ízfokozóktól mentes.

Figyelem!

Akik pajzsmirigy betegségben szenvednek, kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455