Zafír Nyertes Barátcserje porkapszula 30 db

A Zafír Nyertes Barátcserje porkapszula hatóanyagai elősegíthetik a progeszteron termelését. Előnyösen alkalmazható: menstruációs panaszok enyhítésére, menstruációs ciklus szabályozására.

Leírás

Zafír Nyertes Barátcserje porkapszula

Kiszerelés: 30 db

A Zafír Nyertes Barátcserje porkapszula kizárólag bélben oldódó kapszula a barátcserjében rejlő, természet adta anyagok számára a női szervezetben tökéletes felszívódást biztosít.

A Zafír Nyertes Barátcserje porkapszula nem tartalmaz hormont!

A barátcserje a PMS (premenstruációs szindróma) tüneteit is csökkentheti:

– fejfájás

– bőrproblémák

– fáradékonyság

– alvászavar

– mellfeszülés

– ingerlékenység

A Zafír Nyertes Barátcserje porkapszula anguzid nevű komponense serkentheti a női szervezetet a progeszteron termelésére, menstruációs panaszok enyhítésére, menstruációs ciklus szabályozására. Termékenységi problémáknál is alkalmazható.

A barátcserjéről – bővebben

A barátcserje (Vitex Agnus Castus, Chastetree berry) a Földközi-tenger vidékén őshonos, 2-3 méter magas, terebélyes ágrendszerű, illatos cserje.

Számos különböző alkotóelemet tartalmaz, többek között flavonoidokat. Hormonokat nem tartalmaz, jótékony hatásának lényege azonban éppen az agyalapi mirigy serkentése – különösen az LH-hormonnak nevezett lutein termelésére. Ez közvetett módon növeli a szervezet progeszteron-termelését, ez az anyag pedig a menstruációs ciklus szabályozását segíti. A prolaktintermelés szabályozását is javítja. Az enyhén megemelkedett prolaktinszint csökkentése nemcsak a meddő nőknél lehet hasznos, de azoknál is, akik melle a PMS (premenstruális szindróma) részeként nyomásérzékeny.

Javasolt fogyasztása

Először ajánlatos a készítményt huzamosabb ideig, 1-3 hónapig folyamatosan szedni, később 10-15 napos kúrák is elegendőek.

Ellenjavallat

Terhesség, szoptatás alatt a gyógynövény szedése nem ajánlott, a hormonháztartásra gyakorolt hatása miatt.

Hormonkezelés mellett megváltoztathatja a szedett hormonok hatását (elsősorban felerősítve azt), így a gyógynövény szedéséről a kezelőorvossal minden esetben konzultálni kell.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455