Zafír Mákolaj Dr kapszula 60 db

A Zafír Mákolaj Dr kapszula segítheti az emésztést, idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású lehet. Csontritkulás esetén is alkalmazható.

Leírás

Zafír Mákolaj Dr kapszula

Kiszerelés: 60 db

A Zafír Mákolaj Dr kapszula kizárólag természetes, minőségileg gondosan ellenőrzött, alapanyagból, az érett mák hidegen sajtolt natúr olajának felhasználásával készül.

A mák igen nagy kincs a magyar- és környékbeli országok étkezési kultúrájában. Viszonylag egyszerű termesztési módja, sokoldalú felhasználhatósága és kedvező tulajdonságai tették közkedveltté.

– Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású lehet.

– A csontozat első számú természetes segítője. Megállíthatja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt. Csontritkulás esetén is alkalmazható.

– Aminosavakban, zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag.

– Régóta tudjuk, hogy lassítja az öregedési folyamatokat.

– Elősegítheti a magas vérnyomás csökkentését.

– Kedvező zsírsav összetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása.

– Normalizálhatja a vér koleszterinszintjét.

– Fokozza a szervezet védekező mechanizmusát.

– Jótékony a sebek gyógyulásában.

– Növelheti a szellemi teljesítőképességet.

Mák – csontritkulás ellen?

Szlovákiában több évvel ezelőtt egy egész temetőnyi sírt kellett exhumálni, mert áthelyezték azt a falu túlsó oldalára. Mindenki legnagyobb meglepetésére a csontok teljesen ép állapotban voltak, olyannyira, hogy tudományos vizsgálatot indítottak az okok felderítésére.

Az eredmény egyszerre volt banális és megdöbbentő. Kiderült, hogy a helyi lakosság rendszeresen, heti 3-5 alkalommal fogyasztott étkezési mákot különböző ételek formájában, mivel épp a máktermesztés volt a falu egyik fő bevételi forrása. A további tudományos kutatások kiderítették, hogy a mák olajának rendkívül magas foszfor tartalma volt a „felelős” a kalcium hatékony felszívódásáért, és a csontokba beépüléséért.

A kutatások során létrehoztak két, egyenként 20-20 fős csoportot, melynek tagjai előrehaladott csontritkulásban szenvedő nők voltak. Az egyik csoport hagyományos kezelést kapott, míg a másik napi 1-1 mokkáskanálnyi darált mákot szedett. Az eredmény mindenkit meggyőzött! A mákkal „kezelt” csoport valamennyi tagjának csontozata normális értéket mutatott már 12-16 hónapos kezelést követően.

A Zafír Mákolaj Dr kapszula adagolása

Napi 1-3×1-2 kapszula.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455