Zafír Királydinnye porkapszula 60 db

A Tribulus Terrestris harmonizálhatja a tesztoszteron és az ösztrogénszintet. Az ayurvedikus gyógyászatban főként vízhajtóként, afrodiziákumként és meddőség esetén használták.

Leírás

Zafír Királydinnye porkapszula

Kiszerelés: 60 db

Tribulus Terrestris

Az ősi indiai népgyógyászatban a királydinnye nevű gyógynövényt vízhajtó szerként és afrodiziákumként használták, férfi és női termékenység növelésére. A legújabb tanulmányokból már ismert a tribulus lutein hormonszint növelő hatása a férfiaknál, ill. az FSH szint növelő hatása hölgyeknél.

A királydinnye harmonizálhatja a szervezet tesztoszteron és ösztrogén szintjét. A növény jótékony hatásai leginkább férfiaknál, valamint 40 év feletti nőknél nyilvánulnak meg, akiknél a saját hormontermelés folyamatosan csökken.

Kelet-Európában az elégtelen hormonális működés kiegyensúlyozására a hagyományos kínai orvoslás máj-, vese- és szív, illetve érrendszeri betegségek, továbbá húgyúti működési zavarok kezelésére használja az észak-amerikai indiánok pedig gyulladásellenes gyógyszerként alkalmazzák.

Az ősi indiai ayurvedikus gyógyászatban nehéz vagy fájdalmas vizeletkiválasztás, ödéma, vese-vagy epekő, hólyaghurut, vesegyulladás, köszvény, reuma, impotencia, meddőség, nehéz légzés, cukorbetegség, idegerősítés, fájdalomcsillapítás esetén használták, ill. afrodiziákumként javasolták.

A királydinnye igen hatékony a spermium minősége és mozgékonyságának növelése, a libidó fokozása és a szexuális teljesítmény szempontjából egyaránt. A tribulus szedése a lutein hormon termelésének kb 70%-os növekedését is okozhatja, és ezzel akár közel 40%-os szabad tesztoszteronszint növekedést is el lehet érni.

A királydinnye hatóanyaga a protodioscin (30%), ami a szakirodalom szerint a dehidro-epiandroszteron (DHEA) előanyaga, így a tribulus közvetve hozzájárul a tesztoszteron-termeléshez is. A DHEA egy mellékvese-hormon, ami a tesztoszteron-szintézis egyik köztes anyaga. A tudósok szerint a DHEA képes magasan tartani az endogén tesztoszteron-termelődést, ami elősegíti a sovány izomtömeg növekedését és a zsírtömeg csökkenését.

A királydinnye felhasználási lehetőségei

– Erekciós problémák

– Sterilitás

– Alacsony libidó

– Alacsony energiaszint

– Vese-és májbetegségek

Adagolás

Napi 1-2×1-2 kapszula.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455