Zafír Kendermag olajkapszula 60 db

A Zafír Kendermag olajkapszula csökkentheti a vér koleszterinszintjét, a cukorbetegség, ill. a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzésében fontos szerepet játszhat.

Leírás

Zafír Kendermag olajkapszula

Kiszerelés: 60 db

A Zafír Kendermag olajkapszula hidegen sajtolt olajból készült, mely telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amely csökkentheti a vér koleszterinszintjét. A gyógyászatban az érelmeszesedés kezelésében is felhasználják.

A kendermag olaj több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat – Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat. Egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza.

A kendert az indiai és kínai gyógyászat több mint 1500 éve ismeri.

A Zafír Kendermag olajkapszula hatóanyagai hozzájárulhatnak az immunrendszer megfelelő fejlődéséhez. Tartalmazza az immunrendszer működéséhez szükséges linolsavat, valamint a cukorbetegség, ill. a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzésében fontos szerepet játszó alfa-linolsavat. Mindkét említett vegyület esszenciális zsírsav – az emberi szervezet nem képes előállításukra, így nekünk kell bejuttatnunk őket a szervezetbe. Ezeket a zsírsavakat más növényi olajokban is megtalálhatjuk (pl. a lenmagolajban, a napraforgóból vagy a jojobából készült olajban), ám a kendermagolaj nagy előnye a többivel szemben, hogy mindkét esszenciális zsírsavat, valamint a gamma-linolsavat is optimális, 3:1 arányban tartalmazza.

A Zafír Kendermag olajkapszulában alapvetően fontos aminosavak és magas tápértékű fehérjék is megtalálhatók. A vitaminok (A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C-, D- és E-vitamin), ásványi anyagok (kálium, kalcium, vas, magnézium) és enzimek ilyesfajta komplexuma az egyik legértékesebb növényi olajjá emeli a kendermagolajat.

A kendermagolaj könnyen emészthető olaj, elősegítheti a megfelelő bélműködést. Csökkentheti a koleszterinszintet, emellett hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez is.

Adagolás

Naponta 1-2 x 1-3 kapszula.

Összetétel

Hidegen sajtolt kendermag olaj

Összetétel

Gyanta, mely több mint 60 alkotórészt, kannabinoidokat tartalmaz; illóolaj; flavonoidok. A magolaj nagy mennyiségben tartalmaz F-vitamint, linol és linolénsavat, 20% olajsavat, 10% zsírsavat, fehérjét, leticint.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455