Zafír Fehér üröm Dr porkapszula 60 db

A Zafír Fehér üröm Dr porkapszula hasznos gyomor- és bélbántalmak, étvágytalanság leküzdésében. Kiváló féregűző, parazitaellenes, görcsoldó, emésztést elősegítő hatású. Az epeürítést 3-4-szeresére növelheti.

 

Leírás

Zafír Fehér üröm Dr porkapszula

Kiszerelés: 60 db

A Zafír Fehér üröm Dr porkapszula tonizál és étvágygerjesztő, ezért vérszegénységre és betegség utáni lábadozáskor hasznos. Javítja az emésztést, csökkenti a puffadást, görcsoldó hatású, májproblémáknál és az epevezeték betegségeinél használhatjuk.

Hasznos gyomor- és bélbántalmak, étvágytalanság leküzdésében. Kiváló féregűző, parazitaellenes. Az epeürítést 3-4-szeresére növelheti. Általánosan javallott emésztési problémák esetén.

Hányingert csökkent, lázcsillapító a teája. Serkenti a menstruációt.

A fehér üröm vagy abszintüröm (Artemisia absinthium) a fészkesvirágzatúak rendjébe tartozó gyógynövény. Magyarországon már a középkorban is elterjedt fűszer- és gyógynövény.

Magyar népi elnevezései a bárányüröm, hegyi üröm, patikai üröm, pusztai üröm, kálvinista tapló vagy mesétfű, de nem összetévesztendő a leggyakrabban szintén bárányürömnek nevezett Artemisia ponticával.

Adagolás

Napi  1-2  kapszula.

Összetétel

Fehér ürömfű (Artemisia absinthium) levél

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455