Zafír Borágó olajkapszula 60 db

Enyhítheti a menstruációs panaszokat, a PMS-t, az endometriózist és a klimaxszal járó kellemetlenségeket.

Leírás

Zafír Borágó olajkapszula

Kiszerelés: 60 db

A borágó olajat a borágó (Borago officinalis) magjából vonják ki. Ez egy nagy tetszetős növény kék, csillag alakú virágokkal, amely fűszernövényként ismert; a magyar népnyelv uborkaszagú fűnek is nevezi.

További népies nevei: borrach, borrágó, borvirág, báránynyelv, hegyes útifű, kerti ökörnyelv, pirítófű, ürömfű, ökörnyelv… Európa-szerte és Észak-Afrikában, valamint Észak-Amerikában is megtalálható.

A gamma-linolénsavat (GLA), amely egy olyan alapvető zsírsav, amelyet a szervezetünk a sejttevékenységet egyensúlyozó és rendszerező hormonszerű anyagok – a prosztaglandinok előállításáshoz használ fel, legnagyobb koncentrációban a természetben előforduló növények közül a borágó olaj tartalmazza.

A borágó olajat belsőleg és külsőleg egyaránt felhasználhatjuk.

Lelassítja a bőr öregedését, és helyreállítja az ultraibolya sugárzás okozta bőrkárosodásokat – ezen tulajdonságai erőteljes antioxidáns hatásának köszönhetőek. Enyhítheti a menstruációs panaszokat, a PMS-t, az endometriózist és a klimaxszal járó kellemetlenségeket. Jótékony hatással van a szív és érrendszeri panaszokra is. Hatásos ízületi gyulladás, gyulladással járó rendellenességek, fekélyek gyógyítására is.

A gyógynövény hagyomány a kék, csillag alakú borágó virágzatot még szíverősítőnek és hangulatjavítónak is javasolja. A borágó virág az ehető virágok közé tartozik – kiváló salátákba, teakeverékekbe, és különféle ételek, sütemények díszítésére is.

Összetétel

Hidegen sajtolt borágó magolaj

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455