WTN Barátcserje krém 100 ml

Magas prolaktin szint, premenstruációs tünetek (PMS), akné, policisztás ovárium szindróma, meddőség esetén.

Leírás

WTN Barátcserje krém

Kiszerelés: 100 ml 

A barátcserje szabályozhatja a hormonális egyensúlytalanságot. Elsődleges hatása az agyalapi mirigy stimulálásán keresztül valósul meg. A barátcserje nem tartalmaz hormont ill. hormonhatású vegyületet sem.

Az agyalapi mirigy a hormonok kiválasztásának irányítását végzi. Amennyiben a szerv működése pl. a stressz hatása miatt módosul, könnyen hormonális problémák sora veheti kezdetét. Így látható, miért is kiemelkedő hatású a barátcserje. Az agyalapi mirigy hormonjai hatást gyakorolnak a petefészek működésére. Így közvetve a menstruációs ciklus kialakításában is nagy a szerepük.

Kiknek ajánlott a barátcserje kivonat?

– Rendszertelen menstruációval küzdő hölgyeknek, mivel az FSH/ LH szabályozásával, rendszeres és állandó ciklus kialakítását teszi lehetővé.

– Termékenység növelése érdekében.

–  Meddőség esetén, mert az LH szint emelésével az ovuláció megvalósulását teszi lehetővé, ami a sikeres fogantatás kulcsát jelenti.

– PMS-re jellemző tünetek esetében a tüszőérés, a tüszőrepedés beállításával megvalósítható az optimális hormonszint, amely a premenstruációs (PMS) szindróma hátterében áll.

– Policisztás ovárium szindróma kezelésében a tesztoszteronszint csökkenését segítheti, kiegyensúlyozhatja a hormonszinteket, így a betegség visszahúzódását eredményezheti.

–  Magas prolaktin szinttel küzdőknek, mert emelkedett szintje gátolhatja a fogantatás esélyét, meddőséget alakíthat ki és rendszertelen menstruációt is okozhat.

A WTN Barátcserje krém a bőrön keresztül fejti ki hatásosságát. A véráram azonnal a célszervhez szállítja.

Az étrend-kiegészítő formában szervezetbe jutatott barátcserje készítmény legnagyobb hátránya, hogy a tápcsatornában történő felszívódása igen kritikus. Jelentős mértékben függ a bélrendszer állapotától, így a dózis sem szabályozható!  A dózis szabályozhatósága az optimális adagolás kialakítását teszi lehetővé.

Az összetevők főbb jellemzői

Barátcserje

A barátcserje jótékony hatását már több ezer éve használják a tradicionális gyógyászatban. Mivel a hormonháztartást képes szabályozni, ezért szinte a legtöbb női panasz mérséklését segítheti. Hatása elsősorban az agyalapi mirigy működésére irányul. A tanulmányok során a PMS tüneteinek csökkentésében ugyanúgy hatékonynak bizonyult, mint a meddőség és a menstruációs zavarok esetében. A klinikai vizsgálatokban a mellfájdalom mérséklésében is rendkívül hasznosnak találták.

Vörös málnalevél

A vörös málnalevél kiváló lehet a méh szöveteinek erősítésére. Nagyszerű hatással lehet a női szervezet hormonális egyensúlyára. Hatékonyan szabályozhatja a szaporító szervek működését és jótékonyan hathat a menstruációval kapcsolatos tünetek csökkentésére. Különösen mióma esetén érdemes nagyobb figyelmet fordítani használatára, mivel csökkentheti a mióma tünetinek súlyosságát. Ráadásul a menstruációhoz köthető hányinger/ hányás csökkentése esetén is hatékonynak bizonyulhat.

Vörös here

A vörös here fitoösztrogénekkel és értékes ásványi anyagokkal, mint a magnézium, kálcium és kálium látja el a szervezetet.

Zöld tea

A zöld tea hatását az EGCG összetevőjének köszönheti, mely nemcsak kitűnő antioxidáns hatásokkal rendelkezik, de gyulladás megakadályozásában is jótékonynak bizonyult. Egyes kutatásokban a zöld tea kivonat adagolásával a mióma méretének csökkenését is elérték.

E-vitamin

Az E-vitamin antioxidáns tulajdonsága kiemelkedő. A sejt és szövetvédő tulajdonságú, képes az oxidatív stressz káros hatásait csökkenteni. Az immunrendszer erősítésével az egészség megőrzésében és a védekezőképesség növelésében van szerepe. Ezen kívül az E-vitamin hozzájárul a hatóanyagok hasznosulásához.

Adagolás

A krémet folyamatosan használjuk, napi 2-8 pumpányit. 3 hónapos használat után iktassunk be 2 hét szünetet.

Összetétel

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Vitex Agnus-Castus Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Rubus Idaeus Leaf Extract, Tocopherol, Trifolium Pratense Extract, Squalene, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glyceryl Linoleate, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Sodium Phytate

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455