Wörishofener Magenpflege tabletta 60 db

Különböző eredetű gyomorpanaszok, emésztési zavarok, puffadás ill. teltségérzet esetén.

 

Leírás

Wörishofener Magenpflege tabletta

Kiszerelés: 60 db

A Wörishofener Magenpflege tabletta gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását több évtizedes felhasználási tapasztalat igazol.

A tabletta összetevőinek fő hatóanyagai keserű anyagok, illóolajok, flavonoidok és glükoproteinek, stb. A keserű anyagok az ízérző idegekre – reflexes úton létrejövő ingerület révén – fejtik ki hatásukat, egyidejűleg fokozzák a nyálelválasztást valamint a gyomor- és bélnedv termelődését, ezáltal elősegítik a vérerekben emészthető zsíros anyagok lebontását.
Az illóolajok enyhe gyomor- és bélgörcsoldó hatásúak, fokozzák a perisztaltikát és a bélgázok távozásának megkönnyítésével csökkentik a puffadtságot, enyhítik a teltségérzetet. A flavonoidok enyhe gyulladásgátló és görcsoldó hatásai révén biztosítják a jobb emésztést.

Adagolás

Naponta 3×1-3 tabletta (a panaszoktól függően). A tablettát étkezés után, kevés vízzel kell bevenni.

Összetétel

1 tabletta tartalma: 60 mg ezerjófű (Centaurii herba), 40 mg cickafarkfű (Millefolii herba), 30 mg köménymag (Carum carvi), 20 mg fehér ürömfű (Absinthii herba), 10 mg tárnicsgyökér (Gentianae radix).
A tabletta tartalmaz még mikrokristályos cellulózt, kalciumfoszfátot, kolloid szilícium-dioxidot és magnézium-sztearátot.

Figyelem!

Ha Ön fészkesvirágzatú és ernyősvirágzatú növényekre allergiás, akkor a szedés megkezdését kis adaggal kezdje.
A tablettát a panaszok fennállásáig javasolt szednie. Amennyiben a tabletta szedése során panaszai nem csökkennek, esetleg gyakoribbá válnak, netán súlyosbodnak, forduljon orvoshoz.

A tabletta szedése felnőtteknek javasolt, de 10 éves kor felett már gyermekeknek is adható a készítmény.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455