Wörishofener Darmpflege tabletta 45 db

Székrekedési (aranyér, sérv stb.) és bélrenyheségi problémák rendezésére, ill. emésztési zavarok esetén.

 

Leírás

Wörishofener Darmpflege tabletta

Kiszerelés: 42 db

A Wörishofener Darmpflege tabletta emésztést elősegítő, enyhe hashajtó hatású gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását évtizedes felhasználási tapasztalat és szakirodalmi adatok igazolják.
Ne szedjen Darmpflege-t, ha allergiás a tabletta valamelyik összetevőjére, ha laktóz intoleranciája van, netán cukorbeteg. Ha panaszait ismeretlen alhasi fájdalom, belek akut gyulladása vagy bélelzáródás okozza, ne szedje a tablettát.
A tabletta biztonságos felhasználását 12 éves kor felett ajánlják.

Ha a tablettával egyidejűleg szívglikozidot, szívritmus szabályozó és tiazid típusú vízhajtót, mellékvesekéreg hormont valamint édesgyökér tartalmú készítményt szed, feltétlen tartsa be az előírt alkalmazási időt, adagot. A felsorolt készítményekkel egyidejűleg az előírtnál hosszabb ideig szedett Darmpflege a készítmények hatását megváltoztatja.

Adagolás

Bélrenyheség és székrekedés esetén felnőtteknek 1-2 tabletta, lefekvés előtt, emésztési zavarok kezelésére naponta 1 tabletta, főétkezés után bőséges folyadékkal.
Rövid ideig – 1-2 hétig – történő szedése ajánlott.

Összetétel

Porított gyógynövények keveréke (szappanfűgyökér, lenmag, köménytermés, benedekfű, katángkórógyökér, tárnicsgyökér, kökényvirág, gyermekláncfű, cickafarkfű, édesköménytermés, fehér ürömfű, ezerjófű, narancshéj, borókabogyó. borsmentalevél, kakukkfű és segédanyagok: laktóz, glükóz, szilicium-dioxid, kalcium foszfát.

Hatóanyag-tartalom / tabletta

81,5 mg Frangulae cort. pulv. (kutyabengekéreg), 45,0 mg Sennae folium pulv. (szennalevél), 45,0 mg Aloe capensis pulv. (aloe), 29,7 mg Raphanis magnae pulv. (torma), és 3,38 mg Allii sat. pulv. (fokhagyma)

Figyelem!

Az előírtnál hosszabb ideig ill. nagyobb adagban történő alkalmazása során ritkán májkárosodás, béltónus hiánya, béltágulat, elektrolitvesztés (főleg kálium) előfordulhat. A vizelet opálos vagy vöröses színű lehet. A tabletta túlzott alkalmazása során a bélnyálkahártyán festékanyagszerű lerakódás is előfordulhat.
Az antranoid tartalmú hashajtó készítmények biztonságos felhasználását terhes és szoptatós anyáknál nem határozták meg. A tabletta hatóanyagai a véráram útján átkerülhetnek a magzatba ill. az anyatejjel a csecsemőbe, ezért szedését nem javasolják.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455