Vivax kapszula 45 db

Testi és szellemi erőnlétet fokozó természetes roboráló készítmény.
Növeli a fizikai és szellemi teljesítő képességet, fokozza a potenciát és a libidót, csökkenti a depressziós tüneteket.

Leírás

Vivax kapszula

Kiszerelés: 45 db

A VIVAX kapszula egy olyan különleges és egyedi étrend-kiegészítő, mely a magas fehérje tartalom révén hozzájárulhat ahhoz, hogy növekedjen az erő és az energia. Az energia, erő és állóképesség pedig hozzájárulhat a potencia és libidó fokozásához.

A VIVAX hatóanyaga az YTE-kivonat, amely világszerte nagy figyelmet keltett. Az YTE-kivonatot Magyarországon egyedül a VIVAX tartalmazza.

A VIVAX-nak sokféle kedvező egészségügyi hatása van:

– stressz csökkentés

– szellemi és fizikai teljesítőképesség növelés

– hangulatjavítás

– potencia és libidószint növelés.

Kinek ajánlott?

– Kismamáknak az erőnlét, fizikai és szellemi teljesítőképesség fokozására.

– Menedzserek és aktív nők számára roborálásra, vitalizálásra. Csökkenti a mindennapi stressz kellemetlen mellékhatásait, mint a potenciazavar, alacsony libidó, csökkent fizikai és szellemi teljesítőképesség.

– Idősebb korosztálynak, jótékony hatása miatt, hiszen az YTE-kivonat beépül a sejtekbe, ezáltal jelentősen fokozza a vitalitást, növeli a szellemi és fizikai állóképesség szintjét.

Hogyan fejti ki vitalizáló hatását?

A VIVAX-ot fogyasztók nyugodtabbnak érzik magukat, s megtapasztalják az ezzel járó kedvező hatásokat is, például a jobb alvás. Az YTE-kivonat fokozza a szellemi és fizikai és szexuális teljesítőképességet, csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot.

A VIVAX fő alkotórésze a megtermékenyített tyúktojásból kivont fehérje koncentrátum, az YTE, amely a Young Tissue Extract (Fiatal Szövet Kivonat) rövidítése. Az YTE természetes tápanyagokat tartalmaz, olyan biológiai anyagok aktivizálódnak benne, amelyek kedvező hatást gyakorolnak az egészségre és vitalizál.

Adagolás

Az első két hétben napi 2 x 2 kapszula, reggel és este. Ezt követően napi 2 x 1 kapszula, reggel és este. A doboz tartalma 45 darab tabletta.

Összetétel

Megtermékenyített tojásfehérje kivonat 370 mg
L-Arginin 100 mg
Rizskivonat (octacosanol) 6 mg
Magnézium-karbonát 30 mg
Növényi kapszula 95 mg

Figyelem!

Tojásfehérje érzékenyek számára nem ajánlott!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455