VitaMist ReVitalizer vitaminspray

Szájon át bevihető vitaminok.

Növelje energiaszintjét akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rá! Ahogy a neve is sugallja, a VitaMist ReVitalizer vitaminspray olyan alapanyagokat tartalmaz, amelyek keveréke egy energialökést ad, amikor szükség van rá.

Leírás

VitaMist ReVitalizer vitaminspray

A VitaMist ReVitalizer vitaminspray természetes növényi alapú B-vitaminokat tartalmaz. A B-vitaminok közismerten segítenek az energia előállításában, de mivel a B12-vitamin nem tud elraktározódni a szervezetben, folyamatosan kiürül, így mindig a kellő mennyiségben kapja meg a szervezet. Az A- és E-vitaminokról tudjuk, hogy az immunrendszert erősítik, így segít helyreállni az olyan betegségekből, amelyek energiánkat lecsökkentették.
Mindezek mellett a VitaMist ReVitalizer vitaminspray friss leheletet biztosít. A petrezselyem hatásos a kellemetlen szagokkal szemben is. Megszünteti az alkohol, kávé, cigaretta, fokhagyma, vöröshagyma és egyéb „szagos” élelmiszer fogyasztása utáni szájszagot.

A VitaMist® spray előnyei

  • A VitaMist® spray gyors és hatékony, szinte azonnali felszívódást biztosít a száj nyálkahártyáján keresztül.
  • A VitaMist® spray nem tartalmaz kötő- és töltőanyagokat.
  • A VitaMist® spray napi max. 4 befújással szinten tartja szervezete energiaszintjét és immunrendszerét.
  • A VitaMist® spray nyelési problémákat és emésztési zavarokat nem okoz.
  • A VitaMist® spray elfér a zsebben vagy a kézitáskában, így mindenhová magával viheti.

Összetétel

A-, B1-, B3-, B6-, B12- és E-vitamin, glicin, L-cisztein, gyömbér, édesgyökér, zab, petrezselyem, golgotavirág, csipkebogyó és magnólia kivonatok.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455