Vitamin Station Q10 kapszula 90 db

Q10 rendszeres szedésével csökkenthető az érelmeszesedés kockázata. A Q10 hozzájárul a normális vérnyomásmegtartásához, kialakításához.

Leírás

Vitamin Station Q10 kapszula

Kiszerelés: 90 db

A Q10 fontos szerepet játszik szervezetünk energia-ellátó folyamataiban. Testünk legkisebb alkotóelemei a sejtek. A sejten belüli biokémiai folyamatokat a sejt-szervecskék végzik. Az energia-termelést a mitokondrium irányítja. A sejten belüli számukat az energia-igény határozza meg: pl. ha rendszeresen sokat sportolunk, több mitokondriumunk lesz.

Az elfogyasztott tápanyagból itt képződik az ATP -adenozin trifoszfát-, ami gyakorlatilag az energia egysége. Ez az energia szükséges létezésünkhöz, működésünkhöz, de sejtjeink életfolyamataihoz is. Így tudnak megfelelő módon szaporodni, regenerálódni, de a szívizom is ebből képes ellátni fáradtságos munkáját.

Mi a szerepe ebben a Co Q10-nek?

A tápanyagok nem tudnak átjutni ezen a falon, csak egy különleges szállító-enzimcsoport segítségével. Ezekhez az enzimekhez – melyek a sejtjeink fehérje-előállító részlegében képződnek – kapcsolódik a Q10. Így már könnyedén megy a tápanyag-szállítás.

Az életkor előrehaladtával a Q10 termelés és a táplálékbevitel csökkenése miatt a sejteken belüli szintje olyan mértékig lecsökkenhet, hogy az nagyfokú fáradékonysághoz is vezethet, ilyenkor érdemes kiegészíteni táplálékunkat Co Q10-el. Akkor is hiány keletkezhet, ha valaki rendszeresen és sokat sportol, mert a kimerítő mozgással leapaszthatja a Q10 tartalékát. Ezért a Co Q10 pótlás sportolóknak is ajánlott.

Ha a szívizom nem jut elegendő Q10-hez képtelen nehéz munkáját ellátni, ekkor keletkezhetnek a különböző szívmegbetegedések. Q10 rendszeres szedésével megakadályozható az érelmeszesedés és csökkenthető a magas vérnyomás is.

A Q10 kiváló hatása megfigyelhető a fogíny betegségeknél is, mint például a fogínysorvadás.

Adagolás

Nap 1-3 kapszula terheltségtől és egészségi állapottól függően. Reggel étkezés előtt közvetlen, bő folyadékkal bevéve.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Ubikinon Coenzyme Q10 20 mg ** hús
Béta karotin 600 mcg 12.5% sárgarépa
E-vitamin 6,7 mg 56% búzacsíra
Szelén 10 mcg 18% sörélesztő
Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455