Vitamin Bottle Multivitamin Kids cseppek 30 ml

Multivitamin csepp gyermekeknek természetes összetevőkkel. Búzacsíra olajban oldott csipkebogyó, fekete ribizli, fekete áfonya, karotta, citromfű, cikória.

Leírás

Vitamin Bottle Multivitamin Kids cseppek

Kiszerelés: 30 ml

A Vitamin Bottle Multivitamin Kids cseppek 100% természetes összetevői révén biztosítja a szervezet számára a nélkülözhetetlen esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, amelyek szervesen, organikusan kötődnek a szervezet vegyületeihez, mely maximalizálja a szervezetben történő hasznosulásukat.  A hatóanyagok felszívódását jelentősen segítik a bennük található természetes bioflavonoidok.

Készítményünk aktív összetevői 100%-ban természetes hidegen sajtolt búzacsíra olajban oldott formában találhatóak, mely 80-85% Omega-3-6-9 esszenciális zsírsavtartalommal rendelkezik.

A természetes, hidegen sajtolt olajak közül a legmagasabb az E-vitamin tartalma, mely mellett magas B-vitamin komplex, K-, A-, D-provitamin forrás. Emellett ásványi anyagokban (Vas, Kálcium, Kálium, Foszfor, Magnézium) és antioxidánsokban (kiemelkedően magas klorofill tartalom) gazdag.

Csipkebogyó extraktum

A-, B1-, B2-, P- és K-vitaminokban gazdag, de legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin, mely aktívan részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, valamint megelőzésként segíti a csontok erősödését, szilárdságát és a csontképződést.

Feketeáfonya extraktum

Az amerikai Cornell University kutatói által is alátámasztott legújabb kutatások szerint, a gyümölcsök közül a legmagasabb fitonutriens-, és antioxidáns tartalommal rendelkezik, melyek közül az antocianidinek, melyeken belül a Quercetin aktív összetevő rendelkezik a legjelentősebb hatással.

Feketeribizli extraktum

A bogyós gyümölcsök közül a legmagasabb természetes C-vitamin tartalommal rendelkezik, ezen keresztül fejti ki számos jótékony hatását.

Répa

Jelentős mennyiségű Béta-karotint tartalmaz, mely az A-vitamin provitaminja, belőle képződik a szervezetben az A-vitamin (Retinol), mely az egészséges látáshoz, a nyálkahártyák egészségének megőrzéséhez nélkülözhetetlen.  Hiányában a szem ideghártyájának fény-, és színérzékelő receptoraihoz nem jut elegendő A-vitamin, mely látásromláshoz vezethet (farkasvakság).

Cikória

Gazdag aromás savai révén jótékonyan hatnak a májméregtelenítő folyamataira, valamint fokozzák az emésztőenzimek aktivitását, ezáltal segítik a táplálékok természetes hatóanyagai jobb felszívódását, hasznosulását a szervezetben.

Citromfű kivonat

Vírusölő, szív-, és idegnyugtató, görcsoldó hatásán túl jótékonyan hat az emésztésre, anyagcsere folyamatokra, emellett kellemes ízt adva elősegíti a termék gyermekek általi fogyasztását.

Javasolt napi fogyasztás

Naponta 10 csepp.

Összetétel

Búzacsíra olaj 20 ml
Csipkebogyó olajos kivonat 2 ml
Fekete áfonya olajos kivonat 2 ml
Fekete ribizli olajos kivonat 2 ml
Karotta olajos kivonat 2 ml
Citromfű olajos kivonat 1 ml
Cikória olajos kivonat 1 ml

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455