Vitálvár MAKKA Coffee Vitalis instant zöld kávé 30 tasak

Zöld kávé: harc a zsírok és a lassú anyagcsere ellen.

A MAKKA ® Coffee Vitalis instant kávé, 100% arabica kávét és zöld kávé kivonatot tartalmaz.

Leírás

Vitálvár MAKKA Coffee Vitalis instant zöld kávé

Kiszerelés: 30 tasak

A Vitálvár MAKKA Coffee Vitalis instant zöld kávé, 100% arabica instant kávét és zöld kávé kivonatot (40% chlorogénsav-tartalommal) tartalmaz. Az egészségre gyakorolt jótékony hatását a benne rejlő zöld kávé kivonatnak köszönheti. A zöld kávéban található klorogénsav csökkentheti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, gyorsíthatja az anyagcserét, emellett pedig rendkívül erős antioxidánsként tartják számon.

A zöld kávé előnyeit két fő összetevőjének köszönheti: a koffeinnek és a klorogénsavnak.

– A zöld kávé a klorogénsav tartalma miatt nagy segítséget jelenthet azoknak, akik keveset esznek, mégis híznak. (Life Extension Magazine 2012).

– A zöld kávé felpörgetheti az anyagcserét.

– A zöld kávéban található koffeinnek más az összetétele, mint a feketekávéban találhatónak. A feketekávé ugyanis csak rövidtávon aktivizálja a szervezetet, míg a zöld kávé lassan és hosszabb ideig éri el az élénkítő, frissítő hatását.

– A zöld kávéban nagyon sok antioxidáns található. Ezek az értékes vegyületek csökkentik a szabad gyökök sejtkárosító hatását, aminek köszönhetően pedig csökken az oxidatív stressz nagysága.

– A hagyományos feketekávé pörkölt kávészemekből készül, a zöld kávét viszont friss kávébabból állítják elő, így megmaradnak benne azok az értékes anyagok, amelyek védik a sejteket a káros hatásoktól és fokozottan támogatják az immunrendszert.

Elkészítési javaslat

Öntse a zacskó tartalmát egy csészébe, adjon hozzá forró vizet és keverje össze. Ízesítse ízlése szerint. Felnőttek számára ajánlott napi adag 2×1 tasak.

Összetétel

100% arabica instant kávé, zöld kávé kivonattal.

Figyelmeztetés

Koffeint tartalmaz! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekektől tartsa elzárva! Nem tartalmaz hozzáadott cukrot! Várandós és szoptató kismamáknak, szívbetegségben és nem kezelt magas vérnyomás betegségben szenvedőknek a termék fogyasztása előtt szakorvosi konzultáció javasolt!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455