VitaKing Tőzegáfonya gélkapszula 90 db

Húgyúti fertőzések megelőzésére, az E. coli baktériumok megtelepedésének megakadályozására.

Leírás

VitaKing Tőzegáfonya gélkapszula

Kiszerelés: 90 db

A tőzegáfonya igen gazdag antioxidánsokban (antocianidinek, tanninok), melyek védik szervezetünket a káros oxidációs folyamatoktól, óvják testünket az öregedéstől. Az antioxidánsokkal megelőzhetők krónikus betegségek, mint az érelmeszesedés, koleszterinlerakódás, szívinfarktus, bőrproblémák kialakulása, rák keletkezése, memóriazavar.

Kiváló tápanyag- és ásványi anyag (Ca, Mg, K) valamint C, B, A-vitaminforrás.

Aszkorbinsav tartalmának köszönhetően antioxidáns hatású tápanyag. Ennek révén hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. Az aszkorbinsav pozitív hatással van az idegrendszer működésére, valamint szerepe van a kötőszövet megfelelő működésében.

A VitaKing Tőzegáfonya gélkapszula E-vitamint is tartalmaz, ami szerepet játszik a szervezet általános védekező rendszerének működésében.

Érdekességek a tőzegáfonyáról

Az indiánok ételként fogyasztották nyersen, főzve, szárítva, kenyérbe sütve és gyógyszerként, sőt festékként is felhasználták. Hólyag és vesebántalmakat kezeltek vele, sőt borogatást is készítettek belőle, hogy kiszedje a mérget a nyilak okozta sebből, és idegnyugtató teát is főztek belőle.

Az amerikai telepesek az indiánoktól tanulták meg a tőzegáfonya felhasználását. A tengerészek skorbut ellen vittek magukkal belőle hosszú hajóútjaikra.

Adagolás

Naponta 3 db lágyzselatin kapszula, étkezés közben.

Összetétel

Tözegáfonya koncentrátum 140 mg

C-vitamin 100 mg
E-vitamin 2,1 TE – 3 NE

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455