VitaKing CLA Plusz gélkapszula 90 db

A VitaKing CLA Plusz kapszula olyan speciális összetevőket (CLA, L-karnitin, szójalecitin, zöldtea kivonat) tartalmaz, amelyek mind a fogyókúra eredményességét szolgálják.

Leírás

VitaKing CLA Plusz gélkapszula

Kiszerelés: 90 db

A VitaKing CLA Plusz (Super FatBurner) rendszeres fogyasztása segítheti a fogyókúra sikerességét. Rendszeres testmozgással párosítva igazán látványos eredményt lehet elérni a fogyasztásával.

Az L-karnitin részt vesz a sejtszintű zsíranyagcserében és az energiatermelő folyamatokban. Elősegítheti a megfelelő izomműködést.

A zöld tea kivonata, az EGCG hozzájárulhat a szervezet energiatermelésének és zsíranyagcseréjének növeléséhez. Segíthet a normális testtömeg megtartásában és a testtömeg szabályozásban. Hozzájárulhat a test zsírtartalmának csökkentéséhez. Segítheti a zsírsavak lebontását, elősegítheti a zsírsav oxidációt.
Egészséges étkezéssel és testmozgással alkalmazva elősegítheti a testtömeg szabályozást.

A termékben lévő CLA (konjugált linolsav) kedvező hatással lehet a zsír/izomszövet arány alakulására, valamint csökkentheti a szövetek között felhalmozódó zsír mennyiségét. Ezen tulajdonságának köszönhetően elősegítheti a fogyást.

A lecitin felgyorsítja a zsírok és a koleszterin átáramlását a májon, így akadályozva meg azok felhalmozódását, és segítve elő a méreganyagok kimosódását. Lecitin nélkül a zsírok felhalmozódnának a májban, ahol akadályoznák az anyagcserét.
Hasonló okokból a lecitin fontos részét képezi a zsírok emésztését végző epének, ezért aztán ha nem jutunk elegendő lecitinhez, hajlamosabbá válhatunk az epekőképződésre.

Adagolás

Naponta 3×1 gélkapszula, étkezés közben.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / gélkapszula

CLA (Konjugált linolsav) 500 mg

L-karnitin 100 mg

Szója lecitin 200 mg

Zöld tea kivonat 200 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455