vitaking_lecitin_kapszuila_100_db

VitaKing Lecitin kapszula 100 db

A lecitin egy létfontosságú természetes anyag, ami nélkül szervezetünkben semmi sem működne. Alkotói a kolin, az inozitol és foszfátok, 75%-a telítetlen zsírsavakból áll. Az emberi testben különösen sok lecithint tartalmaz az agy, a máj, az epe, a központi idegrendszer, a sejtmembránok, és a hímivarsejtek.

Termékleírás

VitaKing Lecitin kapszula

Kiszerelés: 100 db

Emulgeáló hatása – a víz és a zsír oldódni tud egymással – nem csak a konyhában kívánatos, hanem egészségünkben is nélkülözhetetlen tulajdonság.

A lecithin hiánya nehezen észrevehető, mert “semmi nem fáj”.

A különböző “zavarokat” ma civilizációs ártalmaknak nevezzük, melyek lehetnek pl.

  • a gyenge immunrendszer
  • magas koleszterinszint
  • érelmeszesedés
  • feledékenység
  • krónikus fáradtság
  • szexuális kedv hiánya…

Az epesav és a koleszterin között létfontosságú egyensúly uralkodik, ha egészségesek vagyunk. A lecithin az epefolyadékban emulgeátorként működik, a koleszterin oldása érdekében. Így a felesleges koleszterin nem okoz elakadást az epevezetékben, csökken az epekő kialakulásának kockázata. mivel étrendünk a szükségesnél jóval több zsírt tartalmaz, a lecitin szinte mindenkinek ajánlott.

Idős, étvágytalan kedvetlen embereknek roboráló és tonizáló tulajdonságai miatt kimondottan ajánlott a lecithin. Továbbá, ízületi, reumatikus fájdalmak esetében (sportolóknak, időseknek) illetve időjárási frontra érzékenyeknek is javasolt.

A lecithin szedése serkentőleg hathat az agytevékenységre és az emlékezőképességre.

Kisgyermekeknél az agy fejlődéséhez nélkülözhetetlen, iskolás korban segíthet a jó koncentrációhoz, emlékezőképességhez.

Adagolás

Naponta 1 kapszula, étkezés közben.

Összetétel

Szójalecitin 1200 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455