VitaKing Gymnemax kapszula 60 db

Cukorbetegek és inzulinrezisztensek figyelmébe! Fahéj, gymnema sylvestre és fehér eperfalevél keverékéből álló gyógynövény kombináció.

Leírás

VitaKing Gymnemax kapszula

Kiszerelés: 60 db

Gymnema Sylvestre

A Gymnema Sylvestre legfontosabb savai a triterpenoid szaponin csoportba tartozó gimneminsav. Ezek a savak használhatóak a cukorbetegség gyógyításában és ezen felül még gyulladáscsökkentő hatásuk is ismert.

A Gymnema Sylvestre önmagában való fogyasztása is rendkívül hatékony, de ha bizonyos anyagok kiegészítőjeként fogyasztjuk, akkor még több pozitív hatást érhetünk el a segítségével: például képes csökkenteni a vércukorszintet és csökkenthető a cukor utáni vágy is.

Fahéj

A fahéj hozzájárulhat az egészséges szénhidrát/cukor anyagcseréhez, az egyensúly fenntartáshoz.

Fehér eperfalevél

Az eperfalevél is hozzájárulhat szénhidrát/cukor egyensúly fenntartáshoz.

A fehér eperfa levele alkalmas arra, hogy a táplálkozással felvett összetett cukrok ne hasítódjanak egyszerű cukrokra a tápcsatornában, igy az emésztés során a lassabb felszívódás nem okozza a vércukorszint extrém megemelkedését, és a maximális inzulin válasz is elmarad.

Ajánlott napi adag

Naponta 3 x 1 kapszula.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / 3 kapszula

Fahéj kéreg por 750 mg

Fehér eperfa levél 750 mg

Gymnema sylvestre 750 mg

Figyelem!

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455