VitaKing Detox Formula kapszula 90 db

Nehézfémektől, méreganyagoktól szeretne megszabadulni?

A VitaKing Detox Formula kapszula megtisztíthatja a szervezetet a káros anyagoktól, speciális összetevői révén – spirulina alga, chlorella alga, vörös alga, humin- és fulvosavak – méregtelenítik a szervezetet.

Leírás

VitaKing Detox Formula kapszula

Kiszerelés: 90 db

Nehézfémkivezetés természetesen? – Itt van a megoldás: VitaKing Detox Formula kapszula!

A szervezetben a mindennapi élet során nehézfémek, mérgek egész sora halmozódik fel. A Vitaking Detox Formula kapszulában található humin- és fulvosavak segíthetnek csapdába ejteni és eltávolítani a szervezetből a felhalmozódott káros anyagokat, úgy hatnak, akár egy mágnes, detoxikálják a szervezetet.

Az algák, a spirulina és a chlorella kiváló tápanyagforrások, és segítik a szervezet méregtelenítő folyamatait. A chlorellát már nagyon régóta használják a szervezet méregtelenítésére.

Ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.

A VitaKing Detox Formula kapszulának még egy különleges összetevője van. A benne található vörös alga (Lithotamnium calcareum) egy 100%-an növényi eredetű ásványi anyag forrás. Az Írországtól délnyugatra fekvő tiszta Atlanti-óceáni vizekből származik. Ásványi anyagokban rendkívül gazdag, makro- és mikrokomponenseket egyaránt tartalmaz. Rendkívül magas kalcium- és magnéziumtartalma mellett a nyomelemek sokasága biztosítja egyedülálló összetételét. Ennek köszönheti kiváló méregtelenítő képességét, az ásványi anyagok ugyanis létfontosságúak a szervezetre nézve.

A VitaKing Detox Formula kapszula huminsav és fulvosav tartalma segíthet a mikroelemek, nyomelemek felszívódásában, a sejtek energiatermelésének serkentésében, és a szervezet méregtelenítésben is.

A huminok családjába tartozó, biológiailag aktív és igen értékes huminsavak és fulvolsavak legalább 70-féle ásványi anyagot tartalmaznak önmagukban, és mindezeket felvehető, biológiailag hasznosítható formában. Ezek a hosszú molekulaláncú, különleges tulajdonságokkal rendelkező szerves makromolekulák a homogén karbon-kori növényzetből keletkezett tőzegből nyerhetők ki.

A huminsavak és fulvolsavak áldásos hatása révén a mikroelemek, nyomelemek (pl. vas, króm, cink, réz, szelén) a megfelelő formában és a megfelelő mértékben tudnak felszívódni, és hasznosulni a szervezetben.

Adagolás

Naponta 1-2 kapszula, étkezés előtt 20 perccel.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Fulvosav 90 mg

Spirulina alga por 50 mg

Chlorella alga por 50 mg

Lithotamnium calcarea 50 mg

Huminsav 20 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455