VitaKing Acai Berry kapszula 60 db

A VitaKing Acai Berry kapszulában található polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulhatnak a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. Az antocianinok gazdag forrása.

Leírás

VitaKing Acai Berry kapszula

Kiszerelés: 60 db

Észak-Brazíliában, az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják, gyógyító hatása legendás. A termékben található polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.

Az Acai (ejtsd: ászáj vagy ászái) bogyó vagy Acai gyümölcs hatalmas pálmán nő az amazóniai esőerdőben.

Az Acai az áfonyák közt a legmagasabb mikrotápanyag tartalommal bír. A gyümölcsök közül növényi tápanyag összetételben a legjobb antioxidáns. Komplex formában tartalmazza a tápanyagokat.

Az acai egy majdnem tökéletes aminosav összeállítást tartalmaz. Az aminosavak létfontosságúak az izom megfelelő összehúzódásához, regenerációjához, fejlődéséhez, és az állóképesség, erő, folyamatos energiaellátás biztosításához.

Az American Chemical Society (Amerikai Kémiai Társaság) által publikált, a Michigani Állami Egyetemen 2004 decemberében végzett, szakmailag lektorált kísérlet szerint az antocianinok akár 50%-kal is tudják javítani az inzulin termelést!

Az acai ezenkívül rendkívül gazdag szerves növényi fehérjében, ami emésztéskor nem termel koleszterint, könnyebben lebontható és szállítható az izmokhoz, mint az állati fehérje (pl. ami húsban vagy tejben található). Az acai gazdag szénhidrátokban is, ami a munkához, mozgáshoz, sportoláshoz szükséges energiával látja el a szervezetet.

Adagolás

Naponta 2 kapszula, a nap bármely időszakában, kevés étellel.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / napi adag

Acai Berry 150 mg (3000 mg gyümölcsből kivonva)

– ebből polifenol 15 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455