Virde Propolisz spray 50 ml

A Virde Propolisz spray bőrápolási céllal történő alkalmazása, természetes alternatívát jelenthet a bőrsérülések, bőrgyulladások, sebek, szájüregi gyulladások ápolásában.

Leírás

Virde Propolisz spray

Kiszerelés: 50 ml

A Virde Propolisz spray magas propolisz tartalmának köszönhetően kedvezően befolyásolhatja a bőrfelszín sérüléseinek regenerálódását, valamint a szájüreg különböző gyulladásos elváltozásait. Sebgyógyulásra gyakorolt gyulladáscsökkentő, antibakteriális tulajdonságai révén hozzájárulhat a sérült bőrfelszín regenerálódásához.

A Virde Propolisz spray alkalmazási területei

A propolis bőrápolási céllal, az alábbi bőrproblémák esetén alkalmazható:

– Másodfokú, harmadfokú égési sérülések esetén. (Égés után a bőrfelszínen kialakuló fájdalmas bőrpír, felhólyagosodás, sebképződéssel járó bőrelváltozások). Az érintett bőrfelszínt fújja be egyenletesen, naponta 3 alkalommal, hagyja  szabadon a spray felszívódásáig.

– Felülfertőzött gyulladt, gennyesedő sebek ápolására. Tisztítsa meg a sérült bőrfelszínt, majd fújja be vékony rétegben a hámsérülést. Ismételje naponta 2x a sérült bőrfelszín ápolását.

– Diabeteszes láb ápolására. Fekélyes, hámhiányos, fertőzött bőrfelszínt tisztítsa meg, majd vékony rétegben alkalmazza a sprayt, naponta 2x .

A propolis szájápolási céllal, az alábbi szájüregi problémák esetén alkalmazható:

– Fogszabályozó viselése esetén keletkező plakk képződés mérséklésére. Fogmosást követően reggel és este pumpáljon egy max. két puffot a szájüregbe.

– Elhúzódó fogínygyulladás esetén szájápolási céllal. Fogmosást követően a gyulladt fogínyre fújjon egy puffot. Naponta max. három alkalommal ismételje a fogíny ápolását.

– Aftával fertőzött szájüreg ápolására. Fogmosást követően fújjon egy puffot a problémás szájnyálkahártyára. A Virde Propolisz spray alkalmazása esetén kerülje a szájvizek, egyéb szájfertőtlenítő készítmények alkalmazását.

– Torokfájás esetén a szájnyálkahártya ápolására. Megfázás, torokfájás esetén a gyulladt toroknyálkahártyára fújjon egy puffot, naponta max. 3x.

Összetétel

Aqua, propolisz kivonat, kálium-szorbát, aszkorbinsav

OÉTI: 1884/2010

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455