Viniseera Plusz Szőlőmag mikroőrlemény 150 g

A Viniseera Plusz Szőlőmag mikroőrlemény a szőlő gyümölcshéj és a szőlőmag mikroőrleményt együttesen tartalmazza. A bennük található polifenolos alkotórészek erős antioxidáns hatásuknál fogva hozzájárulnak a káros oxidatív folyamatok, így a sejtek öregedésének gátlásához.

Leírás

Viniseera Plusz Szőlőmag mikroőrlemény

Kiszerelés: 150 g

A Viniseera Plusz Szőlőmag mikroőrlemény meghatározott mennyiségben tartalmaz szőlő gyümölcshéj (nem törköly) mikroőrleményt, melyet különleges eljárással – vegyi anyagok nélkül – állítanak elő és keverik a szőlőmag mikroőrleményhez. Így a hatóanyag-tartalma lényegesen meghaladja a tiszta szőlőmag mikroőrleményét.

A készítményben koncentráltabban található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörös borban is jelen van.

Közel 2000-féle antioxidánst, polifenolt tartalmaz. Legismertebb összetevői: rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epicatechin, antocianidok, P1-, P2-, B1-, B2-, B3-vitaminok. A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően egy szőlőmag felülete kiterítve kb. fél m2 lenne. A nagy felület teszi lehetővé, hogy a benne levő polifenolok közel 100 %-ban felszívódnak szervezetünkben.

A Viniseera Plusz Szőlőmag mikroőrlemény – rezveratrol tartalma révén – pozitív élettani hatású a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében.

Vizsgálatok igazolják, hogy a resveratrol valóban csökkentheti az ischemiás szívbetegség (pl. a szívinfraktus) következményeit, ill. előfordulási gyakoriságát, és az artériák merevedését és meszesedését is. Továbbá gyulladásgátló, csökkentheti az inzulin rezisztenciát, növeli az oxidatív stresszel szembeni ellenálló-képességet, fungicid, azaz gombaölő hatású.

Adagolás

Naponta 4 g, azaz 1 adagolókanál. Meleg teába, joghurtba keverve fogyaszthatjuk, illetve 3-5%-ban lisztet helyettesítve süteménybe, kenyérbe sütve, kozmetikai pakolásba keverve is alkalmazhatjuk.
Amennyiben italba keverjük, először a mikroőrleményt tegyük a pohárba, majd néhány csepp folyadékot öntsünk rá, keverjük krémesre, hígítás után fogyasztható.

Összetétel

Összpolifenol tartalom 4500 mg / 100 g

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455