Villarosa kapszula 60 db

Harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat. Rendben tartja a havi ciklust, csökkenti az éjszakai izzadást, a hüvelyszárazságot.

Leírás

Villarosa kapszula

Kiszerelés: 60 db

Wild Yam, Dioscorea villosa, Yamgyökér

A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig – a terhesség hónapjainak kivételével – állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonjai között.
Mindenkinek tudnia kell, hogy a menopausa nem betegség, hanem egy biológiai állapot, ami a hormonszint csökkenése következtében alakul ki. A változás kora a hormontermelés visszaszorulásával jár. A legújabb kutatások eredményei a változásokat, az ösztrogén és progeszteron szint csökkenésével hozzák kapcsolatba, egyúttal alátámasztják, hogy a természetes ösztrogénekkel és progeszteronnal a kiesés pótolható, és a kellemetlen következmények leküzdhetők.

A szintetikus hormonokkal szemben, a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam, stb.). A megfigyelések alapján állíthatjuk, hogy a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek. A csontok és az erek visszaszerzik elveszített előnyös tulajdonságukat.

A növényi kivonatokból a természetes hormonok jól felszívódnak.
Számos növényből nyerhető természetes hormon. Közülük is leginkább elterjedt a Wild Yam (Dioscorea villosa) progeszteron szerű anyagainak felhasználása. A Wild Yamból könnyen kinyerhető és átalakítható a hatóanyag. Ezáltal egy jó minőségű, megbízható, természetes hormon tartalmú készítmény született, a Villarosa kapszula, mely fitoprogreszteront és flavonoidokat tartalmaz.

– Rendben tartja a havi ciklust, csökkenti az éjszakai izzadást.

– Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot.

– Harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat (pl: fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása).

– Ugyancsak csökkenti a menstruáció ideje alatt gyakran fellépő kellemetlen végtag ödémát, puffadást, ami a szervezet fokozott vízvisszatartása következtében alakul ki.

– Csökkenti az étvágyat, ezért a fogyókúrát, az ideális testtömeg megtartását elősegíti.

– Segíti a szexuális aktivitást, jótékony hatással van a termékenységre.

– Amerikai tapasztalatok alapján kb. 40%-kal csökkenti a menopauza kellemetlen tüneteit.

–  Csökkenti a triglicerid-, ill. növeli a HDL szintet.

– A flavonoidok a növényi antioxidánsokkal együtt lassítják az öregedést növelik az érfal rugalmasságát.

Adagolás

Naponta 2×1 kapszula.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / napi adag

Dioscora villosa (Wild Yam) 200 mg

Össz polifenol 40,8 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455