Villarosa gél 40 g

A Villarosa gél harmonizálja a hormonszintet, a havi ciklust normalizálhatja, csökkentheti az éjszakai izzadást és a hüvelyszárazságot.

Leírás

Villarosa gél

Kiszerelés: 40 g

Wild yam krém

A Villarosa gél fő alkotója a Wild yam (Dioscora villosa) gyógynövény, amely természetes női hormont tartalmaz. Elsősorban változó korban lévő hölgyeknek ajánlott.

A nők a hormonális változásokkal egészen az utolsó menstruációig – a terhesség hónapjainak kivételével – állandó kölcsönhatást élnek meg az ösztrogének, a progeszteron és az agyalapi mirigy hormonjai között.
A változás kora a hormontermelés visszaszorulásával jár. A legújabb kutatások eredményei a változásokat, az ösztrogén és progeszteron szint csökkenésével hozzák kapcsolatba, egyúttal alátámasztják, hogy a természetes ösztrogénekkel és progeszteronnal a kiesés pótolható, és a kellemetlen következmények leküzdhetők.

A szintetikus hormonokkal szemben, a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam, stb.). A megfigyelések alapján állíthatjuk, hogy a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adására fokozatosan eltűnnek. A csontok és az erek visszaszerzik elveszített előnyös tulajdonságukat.

A növényi kivonatokból a természetes hormonok jól felszívódnak.
Számos növényből nyerhető természetes hormon. Közülük is leginkább elterjedt a Wild Yam (Dioscorea villosa) progeszteron szerű anyagainak felhasználása. A Wild Yamból könnyen kinyerhető és átalakítható a hatóanyag.

– Rendben tartja a havi ciklust.

– Változókor idején a klímaxos tüneteket csökkenti (pl. éjszakai izzadás, hőhullámok).

– Idősebb nőknél csökkenti a hüvelyszárazságot.

– Harmonizálja a hormonszintet, ennek köszönhetően gátolja a menstruáció idején fellépő hormonális alapon kialakuló bőrproblémákat (pl: fokozott faggyúműködés, pattanások kialakulása).

– Ugyancsak csökkenti a menstruáció ideje alatt gyakran fellépő kellemetlen végtag ödémát, puffadást, ami a szervezet fokozott víz visszatartása következtében alakul ki.

– Csökkenti az étvágyat, ezért a fogyókúrát, illetve az ideális testtömeg megtartását elősegíti.

– Segíti a szexuális aktivitást, illetve jótékony hatással van a termékenységre.

– Csökkenti a triglicerid-, ill. növeli a HDL szintet.

– A flavonoidok a növényi antioxidánsokkal együtt lassítják az öregedést növelik az érfal rugalmasságát.

Alkalmazása

Az előírt mennyiséget masszírozzuk el a kézfejen, az arcon (érdús területein), vagy alhasi tájékon egy tenyérnyi területen.

Ciklus esetén:
1-6 napon 0,25 ml (1/4 teáskanál)
7-20 napon 2 x 0,25 ml (reggel-este)
20-28 napon 0,5 ml

Ciklus hiányánál:
napi 0,5 ml

A termék folyamatos használata javasolt.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455