Vigor kapszula 60 db

A Vigor kapszula hatóanyagai a NO-szint fokozásán keresztül természetes módon javítják a merevedési funkciót és biztosítják a szív-és érrendszer védelmét.

Leírás

Vigor kapszula

Kiszerelés: 60 db

A Vigor kapszula természetes módon visszaállítja az erek azon képességét, hogy szexuális ingerlésre reagálva spontán erekciót váltsanak ki.

A nitrogén-oixid (NO) kulcsfontosságú az optimális véráramlást biztosító értágítás folyamatában. A NO elindítja és serkenti a simaizom relaxációját a péniszerekben, biztosítva az erekcióhoz szükséges véráramlást.

A Vigor kapszula a problémát kiváltó okot, az elégtelen NO szintézist rendezi enyhe merevedési zavar esetén. A NO a simaizomban serkenti a cGMP (guanil-cikláz enzim) termelését, amely izomlazításon keresztül növeli a pénisz véráramlását. A potencianövelő gyógyszerek ideiglenesen, tervezett eseményekhez kötötten fejtik ki hatásukat, amíg a Vigor a szervezet saját poternciálját állítja vissza, természetes módon folyamatosan biztosítja a spontán erekció lehetőségét és az érvédelmet.

A Vigor kapszula hatóanyagai és azok hatásai

L-arginin: aminosav, nélkülözhetetlen a NO termeléséhez. Közvetlenül megelőzi a NO-t az anyagcsereláncban. Szervezetünk is képes előállítani, de az életkorral gyártási kapacitásunk nagy mértékben csökken (60 évnél idősebbeknél a 20-30 évesekhez képest 85%-kal csökkenhet).

L- citrullin: aminosav, tartósan fokozza a NO szintet. Klinikai vizsgálatban az L-citrullin egyedül is javította a merеvedési funkciót.

Pycnogenol: komplex védelmet biztosított a szív- és érrendszernek, az L-argininnal kombinálva látványosan javította a merevedési funkciót.

Ashwagandha (indiai ginzeng): fokozza a libidót és a NO szintet.

Cink: növeli a tesztoszteron szintjét.

Szelén: alapvető antioxidáns, segít a szív- és érrendszeri rizikótényezők következtében fellépő oxidatív stressz csökkentésében.

Adagolás

Napi 2 kapszula.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

250 mg L-arginin HCl (ebből 206,7 mg L-arginin), 250 mg L-Citrullin, 20 mg Pycnogenol, 25 mg indiai ginzeng (ashwagandha), 32,2 mg cink-citrát (ebből 10 mg cink), 3,9 mg réz-glükonát (ebből 1 mg réz), 37,5 mcg szelén (szeléndús élesztőből).

(Forrás: http://www.siemavital.com/Termekek/Vigor/Vigor.htm)

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455