Urell Express Tőzegáfonya kapszula 15 db

Urell Express Tőzegáfonya kapszula – húgyúti panaszokkal küzdőknek.

Leírás

Urell Express Tőzegáfonya kapszula

Kiszerelés: 15 db

A nők és férfiak jelentős hányadát érintik a gyakran visszatérő, vizelési panaszokkal, makacs fájdalommal járó, húgyúti bakteriális fertőzések. Ezeket legtöbbször az E. Coli baktériumok elszaporodása okozza.

Klinikai vizsgálatokkal igazolták, hogy a tőzegáfonya (cranberry) kivonat olyan anyagot tartalmaz, amely képes meggátolni az E. Coli baktérium megtelepedését a húgyutak falán. Ez a magyarázat arra, hogy miért képes a tőzegáfonya megelőzni az újabb fertőzések kialakulását, illetve gyorsítani a már meglévő húgyúti bakteriális fertőzések gyógyulását.

Kimutatták, hogy csak az a tőzegáfonya kivonat hatékony, mely legalább 36 mg PAC (proantocyanidin) tartalommal rendelkezik.
A kívánt hatás eléréséhez elengedhetetlen a napi megfelelő folyadékbevitel, mert a hatóanyag ezáltal tudja kimosni a húgyutakból a megtapadásukban gátolt baktériumokat.
A tőzegáfonyával történő kezelés nagy előnye, hogy a szervezet természetes baktériumflóráira – a tapasztalatok szerint – nem fejt ki negativ hatást. Ezzel szemben közismert tény, hogy az antibiotikumok – baktériumölő tulajdonságuk miatt – károsítják mind a bélflórát, mind a hüvelyflórát, ezzel pedig gyengítik a szervezet védekezőképességét az újabb fertőzésekkel szemben a bélrendszerben és a hüvelyben is.

Milyen panaszokra ajánlott az Urell Express Tőzegáfonya kapszula?

– krónikus hólyaghurut

– sokszor a negatív leletek ellenére is fennálló vizelési panaszok

– nőknél: a szexuális együttlét és a menstruáció után jelentkező ill. kiújuló cystitis

– férfiaknál: prosztata gyulladással összefüggő húgyúti panaszok

– az állandó katéteres, a gerincvelő sérült neurogén hólyaggal rendelkező betegeknél a

– szimptomatikus húgyúti infekciók megelőzésére

Adagolás

Naponta 1 kapszula, bővebb mennyiségű folyadékkal, lehetőleg este.
Fennálló betegség esetén: 7 napos kúra ajánlott, párhuzamosan szedendő a felírt antibiotikummal, hogy gyorsítsa a gyógyulást. Súlyos esetben az adagot a duplájára lehet emelni (2 kapszula naponta) a hatás fokozása érdekében.
Ezt követően pedig legalább 15 napig tartó kúra (napi 1 kapszula) a húgyutak alapos átmosására – a napi megfelelő folyadékbevitellel kombinálva – az újrafertőződés megelőzésére.
Megelőzési célokra: tanácsos 15 napos kúrákat tartani évente legalább 3 alkalommal a páciens állapotától függően; egyébként pedig a fokozott fertőzésveszély napjain – mint szexuális együttlét, uszoda után, menzesz alatt – este 1 kapszulát bevenni.
Megszakítás nélkül, folyamatosan is szedhető!

Összetétel

Tőzegáfonya kivonat 200 mg

Halzselatin (kapszula)

Csomósodást gátlók: mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid

Hordozó: magnézium-sztearát

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455