radico-henna-testfestek

Radico Henna testfesték

A Radico Henna testfesték fő anyaga a henna, az egyik legősibb kozmetikum, gyógyító hatását már kb. 5000 évvel ezelőtt is ismerték.

Termékleírás

Radico Henna testfesték

(Mehndi)

Származási hely: India.

A testfestésnek ez a tradicionális módja egy teljesen természetes festéket alkalmaz, nevezetesen a henna növény (Lawsonia Inermis) szárított leveleiből és más természetes anyagokból álló pépet.
A tubus tartalma egy készre kevert hennapép, melynek használatával 1-2 hétig fennmaradó testfestést készíthetünk. A minta végső színe a narancssárgától a sötét barnáig változhat, azonban ez nagyban függ a bőrtípustól, és a kezelési utasítások megfelelő betartásától.

A Radico Henna testfesték használata

Használat előtt allergia teszttel próbáljuk ki a terméket az alkarunkon. Ha irritáció jelentkezik bőrünkön, szüntessük meg a Henna-pép használatát.

1. Mossuk le a díszítendő bőrfelületet, és töröljük szárazra.
2. Helyezzük a sablont a díszítendő felületre. Enyhén töröljük át henna olajjal a bőrünket az adott felületen, majd a henna-péppel kövessük a sablon vonalát. A henna olaj használatával a bőr mélyebben beszívja a henna festéket. A szebb hatás elérése érdekében levághatjuk a sablon ujjait egy ollóval, és ujjanként külön-külön használhatjuk a sablont a kezünkön.
3. Hagyjuk megszáradni a felkent pépet a mintán, mielőtt levesszük azt.
4. A minta levétele után hagyjuk a keveréket a bőrünkön legalább 30-35 percig a jobb eredmény érdekében.
5 Amikor a Henna-pép teljesen megszáradt, eltávolíthatjuk a keveréket a bőrünkről az olaj használatával. A festett bőrfelületet nem ajánlatos 10-12 órán át vízzel lemosni, mert akkor kevésbé lesz tartós a díszítés.

Figyelmeztetés!

Ne használjuk a Henna-pépet közvetlenül a szem közelében, valamint 3 év alatti gyerekeknél! Ha bármilyen irritációt tapasztalunk a bőrön, azonnal szüntessük meg a használatát!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455