Tafedim bőrápoló krém 50 ml

A Tafedim bőrápoló krém az Euphorbia hirta kivonatát, természetes bőrápoló növényi olajokat, vitaminokat, hidratáló komponenseket tartalmaz. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatású.

Leírás

Tafedim bőrápoló krém

Kiszerelés: 50 ml

A Tafedim bőrápoló krém fő hatóanyaga az Euphorbia hirta gyógynövény kivonata.

Mi is az az Euphorbia hirta?

Afrikában az Euphorbia hirta gyógynövényt már régóta használják a bennszülött törzsek. A kórházakban dolgozó misszionárius apácák egyik leggyakrabban használt gyógynövénye.

Alkalmazzák külsőleg és belsőleg. Külsőleg a trópusi lakos a fájó ízületeit, égési sebeit, fájó, repedezett talpát, bőrét, a növény leveleivel borogatja. A népgyógyászat a vírusos herpeszt, övsömört az Euphorbia hirta friss leveleivel borogatja. Az őslakosok borogatásként használják a begyulladt sebeikre a növény zöld leveleit, bekenik a rovarcsípéseiket és pattanásaikat a növény eltépett szárának a tejnedvével. Az afrikai őslakosok a növény forrázatával gyógyítják a bőrfelületi fertőzéseiket.

Tudományos kutatási eredményeivel bizonyítja az Euphorbia hirta fájdalomcsillapító és görcsoldó hatását Prof. Jean Marie Pelt a La Lettre című folyóiratban megjelent cikkében 1974-ben.

Az antibakteriális hatást alátámasztó szakirodalom pl. a Fitoterapia nevű tudományos folyóiratban megjelent közlemény, amiben AO AJAO 1984-ben tudományos kísérletek leírásával bizonyítja az Euphorbia hirta antibakteriális hatását. (Forrás: http://tafedim.com/)

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455