Swanson Tökmagolaj kapszula 100 db

Elsősorban férfiaknak ajánlott, mellyel kiválóan kezelhető a prosztatával kapcsolatos panaszok, de a hölgyeknek is hasznos lehet, mert a tökmagolaj a hólyagizmokat is erősíti.

 

Leírás

Swanson Tökmagolaj kapszula

Kiszerelés: 100 db

A tökmagolajnak nagyon kedvező a zsírsavösszetétele, amelyek élettani szempontból is igen fontosak és jó hatásúak. Kb. 46% zsírt tartalmaz, amelynek 57%-át többszörösen telítetlen zsírsavak teszik ki.
A telítetlen zsírsavak fogyasztása kedvező hatással van a vér koleszterinszintjére. Ha csökkentjük az étrendben a telített zsírok fogyasztását, illetve azokat telítetlen zsírokkal helyettesítjük, akkor a káros (LDL) koleszterinszint csökkenését érhetjük el. Ezzel pedig a szív- és érrendszer egészségét is védhetjük.

A tökmagolaj bizonyított hatásai

– Hozzájárul az alsó húgyúti rendszer és a prosztata megfelelő működésének fenntartásához és a vizelet áramlásához.

– Elősegíti a megfelelő prosztataműködést.

– Többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Ezekről bizonyított, hogy kedvezően befolyásolják a vér összes, és LDL- (káros) koleszterinszintjét.

– A tökmag is az olajos magvak csoportjába tartozik, ezekről pedig elismert tény, hogy rendszeres fogyasztásuk – az egészséges étrend keretein belül – hozzájárulhat a keringési rendszer egészségének fenntartásához.

Adagolás

Naponta 1 gélkapszula.

Összetétel

Tökmagolaj 1000 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455