Swanson Rhodiola Rosea kapszula 100 db

Az adaptogén és antioxidáns hatású Rhodiola rosea kivonata fokozza a testi és szellemi teljesítményt, javítja az állóképességet. Gátolja a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat, védi a sejteket, elősegíti azok megfelelő működését.

Leírás

Swanson Rhodiola Rosea kapszula

Kiszerelés: 100 db

Aranygyökér kapszula

Az aranygyökeret régebben rossz hangulat, krónikus fáradtság ellen alkalmazták, a nagy magasságokban jelentkező hegyi betegség ellenszereként és mint serkentőszert, a munkateljesítmény javítására is. A modern kor emberének azonban sokkal inkább a stressz okozta tünetek enyhítése, az általános roboráló, antidepresszáns és adaptogén hatása keltette fel érdeklődését.
A Rhodiola rosea tartalmazza a rosavint és a vele rokonságban álló fitovegyületeket, a rosint, a rosarint és a salidrosidot.
Aktív hatóanyagi fokozzák a szervezet stresszel szembeni ellenállását, a stresszt előidéző biológiai , fizikai, kémiai, hatásokkal szemben, illetve kiváló antidepresszáns. A Rhodiola rosea-nak az idegpályák ingerület átviteli képességére, a központi idegrendszerre és a keringési rendszerre van pozitív hatása. A Rhodiola rosea különleges, adaptogén hatású gyógynövény. Jó néhány olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyek a többi adaptogén fölé helyezik ezt a gyógynövényt.
Ezen hatásának köszönhetően fogyasztója másképp értékeli az élethelyzeteket. Az adaptogének képessé teszik az élő szervezetet a stresszkeltő anyagok közömbösítésére az általános ellenálló képesség létrehozásával.

A Rhodiola rosea felhasználási területei

– Stresszoldás.

– Szív- és májvédelem.

– Állóképesség és erőnlétfokozás.

– Imunerősítés.

– Cukorbetegeknél serkentheti az inzulin képződését.

– Fizikai- és szellemi teljesítőképesség növelés.

– Javítjhatja a szellemi funkciókat (tanulás, gondolkodás).

– Harmonizálhatja a szexuális funkciókat.

– Antioxidáns.

Adagolás

Naponta 1 kapszula.

Összetétel

Aranygyökér 400 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455