Swanson Q10 30 mg gélkapszula 60 db

A Q10 koenzim hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, a vérnyomás normalizálódásához, szellemi és fizikai aktivitás és teljesítőképesség megőrzéséhez, az immunrendszer erősítéséhez.

Leírás

Swanson Q10 30 mg gélkapszula

Kiszerelés: 60 db

A Q10 koenzim egy olyan aktív anyag, amit minden élő szervezet előállít kisebb-nagyobb mennyiségben.

A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni. Számos megfigyelés bizonyítja, hogy a Q-10 hiány szinte minden egyes vizsgált szívritmuszavarban, illetve szívelégtelenségben szenvedő páciens esetében nagymértékben kimutatható volt. Továbbá a Q10 az, amely képes megakadályozni az érelmeszesedést és csökkentheti a magas vérnyomást. Ráadásul számos olyan vérnyomáscsökkentő szer is lehet forgalomban, amelyek magának a Q10-nek a keletkezését is gátolják. Ezért kifejezetten javasolt, hogy azok a betegek akik béta-blokkolókat (vérnyomáscsökkentőket) szednek, szedjenek rendszeresen Q10-et is.

Az erős antioxidáns hatású Q10 E-vitaminnal kiegészítve még sokkal erősebben veszi fel a harcot a sejtjeinket károsító szabad gyökök ellen, így nagymértékben késlelteti szervezetünk öregedését és gátat vethet a káros sejtburjánzásnak, vagyis a rák kialakulásának. A Q10 kiváló hatása megfigyelhető a fogíny betegségeknél is, mint például a fogínysorvadás.
A megfigyelések egyértelműen bizonyították, hogy nemcsak a magas vérnyomás és az isémiás betegségek okozhatnak szívelégtelenséget, koszorúér-megbetegedést és infarktushajlamot, hanem hasonló hatása van a Q10 krónikus hiányának is.
Kutatások igazolták, hogy a Q10-nek jótékony hatása van a különféle allergiák, az asztma és légúti megbetegedések esetén is. Ugyancsak alkalmazzák az agyműködés rendellenességeinek kezelésében, ha ezek az anomáliák skizofréniával és Alzheimer-kórral függnek össze.

Adagolás

Naponta 1 gélkapszula.

Összetétel

Q10 koenzim 30 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455