Swanson Kudzu kapszula 60 db

A Swanson Kudzu kapszula 500 mg porított Kudzu gyökeret tartalmaz kapszulánként.

A kudzu segíthet az alkoholfüggőségben szenvedőknek az ital utáni vágy csökkentésében. Nikotinfüggőség esetén csökkentheti a cigaretta után vágyat. Májméregtelenítő. Enyhítheti a változókor (klímax) tüneteit. 

Leírás

Swanson Kudzu kapszula

Kiszerelés: 60 db

A kudzu (Pueraria Lobata) növény egy Ázsiából származó babfajta, melyet évszázadok óta fogyasztanak.
A függőségben szenvedő ember idegrendszerét nagyban befolyásolja.

Felgyorsíthatja a mérgező anyagok távozását a szervezetből. Hosszan tartó hatást fejt ki, segíthet függőségek esetén, méregtelenítő hatású, stabilizálhatja a vérnyomást és a szív működését. Befolyásolhatja az ember kedélyállapotát azáltal, hogy növeli a szerotonin- és dopaminszintet az agyban. Erősítheti az idegrendszert és szabályozhatja az emésztési folyamatokat.

A Kudzu kapszula segíti regenerálni a szervezetet is:

* méregteleníti a belső szerveket, különös tekintettel a májra
* szabályozza az emésztést, csökkenti a gyomorsav képződést és a hasmenést
* csökkenti az izomfájdalmakat és a fejfájást
* erősíti az idegrendszert (ami kiemelten fontos az elvonókúrák során)
* stabilizálja a vérnyomást és a szívműködést
* befolyásolja a szerotonin- és dopamintermelést az agyban, ami erősíti az idegrendszert és pozitív hatással van a kedélyállapotra
* általánosan javítja a közérzetet, erőt ad.

A Kudzu kapszula hatása hosszú távú, az alkalmazás első pozitív eredményei már 1-2 hét után érzékelhetők.

További érdekes adalékok a Kudzuról

1876-ban az Egyesült Államokba érkezett egy hajó, melynek fedélzetén japán kertészek utaztak. Philadelphia keleti partján egy kiállítást rendeztek az új ország keletkezésének százéves évfordulójának emlékére. Különböző országokból hívtak küldöttségeket, hogy azok bemutassák országuk kultúráját és szokásait. A Japán vezetés egy egzotikus keleti növényekkel teli kert megépítése mellett döntött.
A kertészek munkához láttak. A kiállítás fő motívumává a nagy levelű és csodálatos illatú virágokkal rendelkező kúszónövényt, a kudzut (Pueraria lobata) választották, ami jó ötletnek bizonyult. A kudzu liánok annyira megragadták az amerikaiak figyelmét, hogy elkezdték kertjeikbe ültetni őket. Ez a távol-keleti növény rendkívül hamar meghonosodott az Egyesült Államok dél-keleti területein – Észak- és Dél Karolinában, Alabamában és Georgiában – ahol ideális életkörülményei voltak. Azóta eltelt több, mint száz év, a Kudzu pedig egyszerű dísznövényből átalakult sokak reményévé a gyógyulásért folytatott küzdelemben szerte a világon.

A múlt század nyolcvanas éveinek végén kezdték az amerikai tudósok vizsgálni a kudzut gyógyászati szemszögből. Ősi távol-keleti írások keltették fel a figyelmüket, melyekben a kudzugyökér por használatáról írtak az alkoholizmussal kapcsolatban. Néhány évszázaddal ezelőtt is létező probléma volt már az alkoholizmus. Az akkori orvosok természetes készítményeket kerestek, melyek megmentenék az alkoholfüggő embereket. Észrevették, hogy a kudzu mindennapi fogyasztása csökkentette az alkoholszükségletet, a kudzunak köszönhetően könnyebb volt leküzdeni az erős alkoholszomjat. A régi leírások is említik, hogy a kudzu segítette a függőség által tönkretett szervezet regenerálódását. A Kudzu értékét azóta a modernkori kutatási eredmények is bizonyítják.

Adagolás

Naponta 1 kapszula, étkezés közben.

Összetétel

Kudzu gyökér 500 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455