Swanson Hyaluronsav Kollagén kapszula 60 db

A hyaluronsav felelős a szöveteink rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv rugalmasságát és feszességét.

Leírás

Swanson Hyaluronsav Kollagén kapszula

Kiszerelés: 60 db

A hyaluronsav mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, termelődése a húszas életévekben csökkenni kezd.

Negyven éves korban a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hyaluronsav mennyisége 10%-a az eredetinek!

Mi történik, ha csökken a hyaluronsav termelés a szervezetben?

A hyaluronsavat a kötőszöveti sejtek és az ízületekben a hyalinporc sejtek folyamatosan termelik, de az életkor előrehaladtával vagy betegség következtében termelődése folyamatosan csökken, ezért:

– a bőr és a bőr alatti kötőszövetek rugalmassága, fiatalossága csökken

– az ízületi folyadékok viszkozitásának és mennyiségének csökkenésével gyakoribbá válnak a kopásos eredetű, fájdalmas ízületi gyulladások.

A hyaluron a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és feltölti a sejtek kőzött lévő állományt. A meglévő kollagén rostok közötti keresztkötéseket állítja helyre, a kollagén és elasztikus rostokat újraképzésre serkenti. A kollagén és az elasztikus rostok biztosítják a bőr rugalmasságát és feszességét.

Szervezetünkben elsődleges feladatát a porcok alkotóelemeként látja el. A porcokban ez a sav védi szervezetünket a külső fizikai behatásoktól, keni az ízületeket.

A termékben található kollagén hozzájárulhat az ízületek egészséges működésének fenntartásához. Harmadik összetevője, a glükozaminoglikolán hozzájárul a porcszövetek és az ízületek egészséges működéséhez.

Adagolás

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula.

Összetétel

Hialuronsav 20 mg

Kollagén 7 mg

Glükozaminoglikolán 3 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455